Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc zdravím paní Votavová, napsala jste o Krétě velmi příjemný článek, navíc okořeněný neméně zdařilými fotografiemi. Inspirovala jste mě, asi začnu víc fotit. Ráda bych Vám poslala těch pár fotek s Vámi z Kréty, ale není tu váš email. Kontaktovat Vás byl nakonec větší oříšek než jsem předpokládala, trvalo mi to týden, podrobněji v soukromé zprávě, jen nevím, kam ji poslat.

1 0
možnosti

Andreo, děkuji a jsem ráda, že jste nezapomněla. Zaslání mého e-mailu se pokusím vyřešit. Zatím vás oba zdravím. :-)

1 0
možnosti
Foto

J15a69n45a 56M44a64j22o32v68á

10. 10. 2019 18:22

Usmívá se... sedím v autobuse, právě se vracíme že Samarie do hotelu...

Vám R^

1 0
možnosti

Také se usmívám a jsem ráda, že je nás takových "bláznů" víc. I Vám R^

0 0
možnosti

Krásné, tiše si tu "závidím". Podívala jsem se i na další blogy a ejhle, vřetenuška na vratiči. Připomnělo mi to, když jsem si na zájezdu do Spáleného Poříčí nemohla vzpomenout na název této rostlinky. (V noci mi totiž pískala komářice do ucha a mě se osvědčil vratič, natrhaný kdysi na Pasohlávkách, jako velmi účinný). Autobus přemýšlel, cestou lesem k rybníkům jsme hledali a přemýšleli, nic. Pak cesta do Těnovic na budhid. stúpu, tam byl u cesty, sice zakrnělý ale byl. Začala diskuze o názvu (padla i protěž:-)). Aź při výstupu z autobusu u hotelu Brdy (bezva hotel, bezva majitel) mi jeden pán špitl: je to vratič. Heureka. Budu se nadále ráda dívat na vaše blogy.

0 0
možnosti

Děkuji. :-) Také jsme někdy vloni název vratiče řešili a už mám pomůcku. Řeknu si "vracet se" a mám jasno. V jiných situacích mi pomáhá přeříkání si abecedy. Skoro pokaždé to pomůže. :-)

0 0
možnosti

Krása, Jiřinko, krááása... Takhle se má užívat podzim (roku i života)...

2 0
možnosti

jestli muzu doporucit, priste dejte Kretu z jihu - na sever se uz nikdy nebudete chtit vratit

1 0
možnosti

No, na jihu občas fouká více než silně. Letos v červenci (v okolí Moni Preveli) jsem si v jednu chvíli musel sednout, aby mě to nepovalilo, zatímco zbytek rodiny zatěžoval kymácející se auto;-). A ještě větší "průvan" pak byl byl v monumentálním průsmyku Kourtaliotis při návratu na sever.

Osobně bych doporučil věnovat pozornost i středu ostrova.

Myslím, že Kréta je nádherná úplně celá (snad jen s výjimkou Heraklionu) a protože je velká, tak je potřeba se tam vracet.

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkný cestovní fotblog. :-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 19,09
  • Průměrná čtenost 585x
"Můj současný život je jedna velká dovolená. Plno věcí již nemusím a skoro všechno zatím ještě mohu. Ráda cestuji, chodím a fotím, abych měla jednou na co vzpomínat."

 

 

Seznam rubrik