Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Já si spíš myslím, že Pospíšil svou otázkou ukázal, jak trapnou roli díky současné vládní garnituře v Evropě hrajeme. Tak trapnou, že je to trapné i panu Nožičkovi.

17 4
možnosti

"potápět vlastní", je vždycky trapné.

13 0
možnosti
Foto

ANO - ALE, jak jinak ;-D

Andrej Babiš nemilosrdně likviduje každého, kdo se mu připlete do cesty. Své konkurenty v podnikání, ale i své obchodní partnery, své politické odpůrce i své koaliční partnery. Říkám si, co za charakter se ho může zastávat. :-/

9 14
možnosti
JF

J13i57ř51í 94F10o37g41e83l

8. 10. 2019 15:15

Jak paradoxní položit tuto otázku osobě, na kterou si někdo stíhání objednal. Nebo si to Pospíšil nepamatuje? Ten hon výkonné moci i médií na Jourovou?

6 2
možnosti
RC

stranicti kolegove... nejspise. BTW, trestni stihani si bez nejakych dukazu nezaridite ani nahodou. A pokud je zalozeno na nejakych svedectvich, pak se tomu nevyhnete ani v nejdemokratictejich zemich na svete.

2 0
možnosti
PK

Tu poslední větu podepisuji, ale politický boj bohužel přesahuje rámec ČR.R^

2 0
možnosti
Foto

:-)domnívám se, že jsme nechtěli mít prezidenta, který by byl jako žoužel... tak to nevyhrál. Po vzoru nebýt žoužel tedy vedeme i jinde své chování. Pročpak to najednou vadí? Cožpak jsme národ žoužele? V čela státu stojí nežoužel, co bude vždycky svůj...Smiřme se s tím, že v tomhle má kterýkoliv politik, co bude chtít být svůj, a jenom svůj - spojenectví přímo na Hradě... tak to je:)

0 0
možnosti
Foto

Pokud Vám někdo bude krást auto a někdo na to upozorní policii také ho budete považovat za žalobníčka, kterému půjdete plivnout do obličeje? Pospíšil pouze citoval to co říkal Babiš.Jako občana této země by Vás mělo spíše zajímat a znepokojovat co říká Babiš a ne někdo kdo pouze upozorní na jeho slova....

21 14
možnosti
JN

Pane Bárto, asi si pod termínem "žalování" představujeme každý něco diametrálně jiného. Když mi někdo ukradne auto, kolo či počítač, tak to samozřejmě na policii oznámit půjdu a za žalování to rozhodně považovat nebudu. Termín žalování by naopak byl adekvátní, pokud bych třeba u nějakého kandidáta do obecního zastupitelstva měl potřebu na předvolebním mítinku "oznamovat", že se jeho syn před časem porval ve škole se spolužákem. A co by koho mělo a nemělo znepokojovat, to bych přece jen nechal na každém člověku individuálně. ;-)

1 1
možnosti
MB

Osobně se domnívám, že určení portfolia p. Jourové, je mazaným tahem vedení EU. Má dožrat jednotu V4 a je Trojským koněm. Funkci přijala, musí tedy konat. Otázka Pospíšila byla zcela namístě. Jourová odpovědí stvrdila, že svůj mandát bere vážně. Zesměšnila tím paní Benešovou i svého šéfa. Co řešíte ? ... Uspěla ... :-)

18 1
možnosti
JN

S první částí Vašeho příspěvku souhlasím, s druhou nikoliv.

3 0
možnosti
Foto

Pane Josefe, grilování je grilování. Nedá se nic dělat. Tak to je. A já docela chápu, že si někdo chce zachovat čistý štít a dát najevo, že nejsme schopni jako unifikovaný robot v národě překousnout všechno.

Vaše horlivost bude na místě, až napíšete odsuzující článek o Miloši Zemanovi, kterak se přijel kamsi vytasit s povzdechem, jak jenom naše země, takový vzteklý kousek na mapě - má u hostitele, co mu nabídl židli, problém.

cituji tisk: Zeman v neděli nechal novinářům rozdat mapu Evropy s vyznačenými státy, které se v Evropě vyslovují vůči Huawei pozitivně a které negativně. „Uvnitř Evropy je takový vzteklý červený kousek, to je země, která je proti Huawei,“ řekl Zeman na adresu České republiky.

to je k Vám vše... protože pokud sám nazýváte oprávněnou věc žalováním...zkrátka vizitka.

19 4
možnosti
VB

"Horlivost" prokázal spíše pan Pospíšil než pan Nožička. A jak souvisí Zeman a Huawei s grilováním Jourové?

4 2
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik