Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Nozicko. Zde uvazuji jen o systemu kteremu rozumim. Tedy....

Jestli Evropsky parlament ma komisi, v ktere se zajimaji o podobne otazky a pan Pospisil je clenem teto komise, kontrola pani Jourove v teto komisi ma smysl. Tedy i otazka k pani Jourove ze strany pana Pospisila je spravna.

Pan Pospisil chtel ukazat clenum teto komise na problem mozny se objevit i v jinych zemi EU. A odpoved pani Jourove zase NESMI byt v rozporu s jeji pozici. Ona je zastupitelka vsech statu Unie.

Otazka kvality kterekoliv komise v Parlamentu Unie by mela byt mimoradna. Dokonce by mela celemu Parlamentu poukazat, zda pani Jourova ma na to misto dostatek znalosti a Parlament by mel jeji pozici odsouhlasit. (je-li to doporuceni komise). To je spravny demokraticky proces dosazovani cinitelu do pozic, do kterych nejsou voleni, ale jen navrzeni.

Takovemu system rozumim. Vysoce demokraticky. Jenze nevim, zda je pouzivan v EU. Vim, ze neni znam v CR. (mimo dosazovani soudcu do Ustavniho soudu). Skoda!!!!

8 5
možnosti
LP

Napsal jste, cituji: "Já jsem ovšem přesvědčen, že interní záležitosti České republiky by se na mezinárodní půdu tahat neměly..."

Jiří Pospíšil prý říká studentům, že nejsou Češi, ale Evropané. Já jsem u toho nebyl, ale věřím, že k němu tento výrok sedí sedí. Pokud říká skutečně takové věci studentům, tak se obávám, že podle něj je Europarlament to správné místo na řešení těchto záležitostí...

11 1
možnosti
JK

Správný postřeh. Kdo rozhoduje co je pouze naší věcí? V úzce provázané ekonomice EU je téměř vše provázáno celoevropsky. Jak by se asi babišovci, okamurovci, komunisti, klausovci a zemanovci tvářili na rozhodnutí Německa, že bude mít s ČR vyrovnanou obchodní bilanci a ne zápornou jako dosud. Jak hodně jsou ochotni příznivci výše zmíněných srazit svoji životní úroveň v zájmu osobních, finanční a vládnoucích zájmů svých vůdců.

0 0
možnosti
DR

Upřímně, a on snad někdo čekal od Pospíšila něco jiného? Ten kdyby neměl Babiše, tak o něm za celý rok neuslyšíme.

33 9
možnosti
RC

o kolika europoslancich neco slysite? Pred EU volbami vysel pruzkum, podle ktereho 70% lidi neznalo ZADNEHO.

6 0
možnosti
Foto

Řešit na půdě EU parlamentu možné problémy v justici v členské zemi není žalováním, ale logickým postupem zejmna když se to dotýká i systému EU dotací.

A ano logické by bylo primarně řešit to v našem parlamentu a s naší vládou, ale problém je, že v našem parlamentu a v naší vládě dominují ti, u kterých je největší pravděpodobnost, že se uplácení účastní nikdo jiný než ten kdo se toho účastní totiž nemuže tvdit, že se to děje když to nebylo oficialně zjištěno ani orgány činnými v TR ani SZ ani soudy.

6 22
možnosti
Foto

To jo, ale měl se řešit Sobotka a OKD, nebo Kalousek a padáky. A ne Babiš.;-D

5 7
možnosti
Foto

Poslyšte, pane učiteli, nežaloval na Vás školník v ředitelně, že si domů nosíte školní křídu? Není to darebák? JE! ;-D

8 10
možnosti
BM

Ani a komunisů se nedonášelo do Moskvy tolik jako teď do Bruselu.

22 9
možnosti
RC

my meli v Moskve volene zastupce????

16 4
možnosti
Foto

Další ukázka zbytečnosti celé bruselské instituce.

12 8
možnosti
Foto

Takže už se nesmí pokládat ani nepříjemné otázky. A v duchu Vašeho blogu se to vše má řešit doma. Tedy Pospíšil na uran?

19 9
možnosti
OB

Ne, příště musíme zaslat telegram i panu Trumpovi ať se k tomu vyjádří ;-D

8 1
možnosti
PV

Máte pravdu, problémy se mají zametat pod koberec a ne transparentně řešit. A ještě to navíc může ublížit Andrejovi, a to by nikdo z nás přece nechtěl, či? ;-)

17 11
možnosti
Foto

Smrádek, ale teploučko. Co se doma uvaří, se doma taky sní.... a pod.

Ta vaše otázka je naprosto lichá. Správnější je ptát se:

Je situace natolik špatná a neřešitelná, aby bylo nutno interní záležitosti řešit na mezinárodní půdě?

Za sebe říkám a píšu: ANO.

16 15
možnosti
RC

co je to mezinarodni uroven? Vzdyt je to nas parlament.

5 3
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik