Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Domnívám se, že ten pán vůbec není "Obětí Gréty Thunbergové". Pokud je vůbec "obětí" něčeho či někoho, tak je především "obětí" svého vlastního, značně neuváženého a odborně neobhajitelného vyjadřování, jímž mate veřejnost. Dál jsem tuto věc nijak zvlášť nesledoval, jen doufám, že se ten pán už omluvil a uznal své pochybení

0 0
možnosti

Píšete nesmysly. Přečtěte si stanovisko a názory České psychiatrické společnosti a jeho kolegů a důvody, proč byl odvolán.

2 2
možnosti
MT

Sice souhlas, ale to je spise obet totality "politicke korektnosti" ktera s nama mlati jako se spinavou mokrou hadrou na kosteti.

1 0
možnosti
JM

J48i87ř75í 71M12í53k57a

10. 10. 2019 16:27

Nedávno byla na ČT v 168h reportáž o Grétě Thunberg.. víceméně na téma, proč jsou na ni prý útoky, a jestli jsou oprávněné. V reportáži jsme se dozvěděli, že oprávněné nejsou, a odborníci z Globální změny dodali, že "nám dochází čas", a že bychom naopak měli poslouchat, co Gréta Thunberg říká, a snažit se to, co říká, pochopit.

Co říká jsem pochopil hned napoprvé. Co říká? Poslouchejte vědce, dělejte něco, dělejte cituji "všechno".. a prostě shrnuto upozorňuje na určitá tvrzení o konci světa kolem CO2. Což je jakási vědecká teorie postavená převážně na počítačových modelech, jejichž správnost byla jinými vědci rozporována.

Gréta Thunberg tedy říká, že TAMTI MAJÍ PRAVDU... a tamti ne. A že má copánky a nějaké poruchy psychiky. A média "vidíte.. ona má" cituji "superschopnosti". , takže to musí být pravda!!! Co se na ní dá poslouchat? Ona je v podstatě reklama na tu vědeckou teorii. Samotný obsah neřeší. Obsah je působení na emoce, že je dítě vyděšené, a myslí si, že rozumí něčemu, na čem se ani dospělí neshodnou. V tématu má význam asi jako Alzák propagující tablety. Je to odkaz/reklama na to koupit si tablet v jejich obchodu . V tomhle případě věřit lidem, že pokud nevypneme stroje do 2025, nastane konec světa, resp. věřte zeleným. Ale že stavba větrné elektrárny vyžaduje 30000 tun oceli na nějakých 380 MW neřekne. A podobně betonu a mraky vzácných kovů na výrobu magnetů. Nebo že v Číně byl násilný protest proti továrně na solární panely kvůli ničení životního prostředí toxickými látkami, které u výroby ve velkém množství vznikají. Není to tedy o ekologii ale o doslovnému boji proti konci světa. Skutečné znečištění hraje už nulovou roli.

Gréta a Rebélie proti vyhynutí se dokonce přiklání k pohledu okrajové skupiny vědců tvrdích, že se doslova začnou vařit oceány. To vyvrací i IPCC, o kterém tak rádi mluví.

3 1
možnosti
AR

A23l69e82š 61R72y96s

10. 10. 2019 14:41

Karma 

3 0
možnosti
MP

Ten náš psychiatr není obětí Grety Thunbergrové.Je obětí hlouposti jeho nadřízených,

0 2
možnosti
PV

Spíše tlaku "politické korektnosti", ale to je dost dobře popsáno v tom blogu. (Uvozovky proto, že o skutečnou korektnost nejde, spíš o nevybíravý a krutý způsob likvidace nositele názoru, který není v kurzu, téměř na způsob třídního boje, zatím jde jen o úřady).

1 0
možnosti
Foto

Proboha lidi! Tady už přeci vůbec nejde o nějakou nemocnou Gretu a její PR agenturu "Papá ltd". byť na tom papá vydělává velké peníze.

V dnešní době jde jen a jen o to, kdo bude mít větší moc. Volené instituce (ať už si o nich myslíme cokoliv, jsou VOLENÉ!!!) Nebo nevolené, lobysticky ustanovené "zájmové", "ne/výdělečné" skupinky "aktivních" občanů, kteří považují za zbytečné chodit k volbám, natož kandidovat a prostřednictvím znedokonalených zákonů sabotovat demokracii a většinové zájmy? Menšina samozvaných nedouků chce poučovat vědeckou komunitu, která se snaží věci napravovat (nepleťme si tuto komunitu s politiky)? 16ti letá holka chce poučovat klimatologa Dr,Ing XY PHD? Ale ona může. Protože za sebou má skvělé PR, které ten dr. za sebou nemá a ani mít nemůže, protože není IN. Proto se města dusí ve výfukových plynech, protože na obchvatu je žabička, která je sice všude, ale tato konkrétní by přišla o louži, proto desetitisíce lidí vdechují prach z brzdových destiček a obržděných pneumatik, protože by čolek přišel o tůňku, přestože by ji mohl mít o 50m dál.

Kdo je volil? Kdo jim dal pravomoce, které mají? Proč jim volené instituce naslouchají a mnohdy se i klaní? Kdo rozhoduje o tom, že je přednější život 10ti čolkú před zdavím stovek, tisíců lidí?

K ČEMU TEDY VOLBY VLASTNĚ MÁME, KDYŽ VLÁDNOU NEVLÁDNÍ, NIKÝM NEVOLENÉ, ODBORNĚ (kromě PR) NEKOMPETENTNÍ A ÚDAJNĚ NEZISKOVÉ ORGANIZACE A JEDINCI?

3 1
možnosti
MT

Protoze volby jsou jen takove show, šaškarna na upokojeni hloupe verejnosti, aby meli dojem ze ziji v demokracii...

0 0
možnosti
JR

J90a75n 20R57i76c15h29t86e52r

9. 10. 2019 13:51

V této souvislosti mě napadlo, kolik lékařů se vyjadřuje např. ke zdravotnímu stavu Miloše Zemana, aniž by měli možnost jej vůbec prohlédnout, a nikomu to nevadí.

Tak jak je to tedy s tím údajným kodexem?

5 0
možnosti
JM

J60i84ř43í 83M23í30k38a

10. 10. 2019 16:09

No svého času se řešilo taky duševní zdraví Václava Klause, když nechtěl podepsat Lisabonskou dohodu. Veřejně se vymýšlela jeho diagnóza, a že by měl být kvůli duševnímu zdraví sesazen z funkce prezidenta. Příkladem ztráty zdravého důvodu bylo, že nechce LS podepsat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik