Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Nožička správně podotknul, že kdyby letiště nepřjmenovali po Havlovi, nemusel nikdo vymýšlet, po kom lepším ho pojmenovat.

2 3
možnosti

Co to je za argument, že Václav Havel neměl létání příliš v lásce, proto by se po něm letiště nemělo jmenovat ?

U nás na Moravě máme dokonce Letiště Leoše Janáčka, a to je o Janáčkovi známo, že nikdy letadlem neletěl ;-D

4 0
možnosti

To mi ovšem přijde stejně nesmyslné jako pojmenování pražského letiště po Havlovi. Pokud si vzpomínám, tak představitelé Moravskoslezského kraje tenkrát argumentovali tím, že když se letiště pojmenuje po známé osobnosti, tak získá větší věhlas. Skutečnost je ovšem taková, že zájem o létání z ostravského letiště čím dál víc upadá...

0 4
možnosti
Foto

Opět vaše ano, ale, ......

Vy už jinej nebudete.

0 0
možnosti

Pokud pane Matuško vyžaduje na všechno černobílý pohled, tak asi budete muset číst jiné blogery než mě. ;-)

0 0
možnosti

Předevčírem jsem si koupil let u CZECH AIRLINES a na potvrzení elektronické letenky je PRAGUE RUZYNE. Osobně mi je to putna, ať to třeba pojmenují po Putinovi, hlavně aby to fungovalo, jak má. Dle mého je to celé dílo lidské malichernosti. Zmínka v učebnici Dějepisu je myslím dostatečná pocta.

Apropos: Děti v tramvaji rády opakují názvy zastávek po hlášení. Vždycky mě pobaví, jak zkomolí jméno Kubelíkova. Kdybych udělal anketu, kolik lidí ví, kdo byl Kubelík, asi by moc dobře nedopadla. A také jako umělec Čechy proslavil v zahraničí. Kdo bude za 100 let vědět o Gottovi? No jo no, něčím se lidi musí zabývat, s tou všudypřítomnou korupcí stejně nikdo nic neudělá. Vrána k vráně sedá a korupčík korupčíkovi záda hlídá a takovéhle kraviny dobře odvádějí pozornost.

2 0
možnosti

Paneboze, jeste tak mit Gottovo jmeno na kazde vytisknute letence! Dosud jsem toho cloveka jen celkem uspesne ignoroval, takhle uz bych ho asi zacal nenavidet.

0 0
možnosti

Mel bych dotaz: obecne s pojmenovanim letiste po nekom chcete cekat zhruba jak dlouho a hlavne cekat na co? Pisete ze pojmenovat letiste po Havlovi byla chyba a hledat ulici na prejmenovani po Gottovi je taky predcasne, zajimalo by me proc, to nevysvetlujete. To chcete pockat na zmenu rezimu a ponechat pak na nem, jestli nam neukaze novy vyklad dejin? Nebo pockat, jestli se za par let nahodou nenajdou na nekoho kompromitujici materialy?

0 0
možnosti

Prostě mi opravdu přijde brzy dávat návrh na pojmenování ulice po Karlu Gottovi již 3 či 4 dny po jeho smrti. Pokud někdo dá takový návrh třeba za 3 měsíce, tak s tím problém mít nebudu. Už chápete?

2 3
možnosti

Moc o tom nevím, od Trikolory mi to přijde spíše jako recese!

Stejně tak mi ale přišlo i to přejmenování Ruzyňské letiště na Havlovo:-)

3 2
možnosti
Foto

... jsem nevěděl, že jste i komik;-D vás nikdo pane učiteli neučil, že lhát se nemá, nebo jste jen nedával pozor?RvRv

1 0
možnosti

Pane chovateli hadů a jiného exotického zvířectva, v čem konkrétně lžu? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Já Vám to vysvětlím, abyste se stále nedivil. Ve svobodné společnosti lidé s odlišnými názory pro Vás nepředstavují žádnou hrozbu, protože ve svoboda přináší alternativní řešení při uspokojování všech možných potřeb a přání lidí.

V demokratickém státě se každý člověk s odlišným názorem automaticky stává Vašim nepřítelem, protože skrze hlasování Vám může vnutit jeho představy o tom jak má vypadat místo kde žijete, jak mají vypadat podniky, které uspokojují Vaše potřeby a dále může demokraticky odhlasovat, že Vaše potřeby jsou již mimo zákon a tedy Vám je zakázat.

3 1
možnosti

Tak jsme se dozvedeli, ze nemate rad Havla, coz u fanouska Zemana fakt neprekvapi...

5 2
možnosti

Pokud někdo nepovažuje za dobrý nápad pojmenovat po Havlovi zrovna letiště, tak z toho automaticky vyplývá, že ho neměl rád? Pravda, u vás taková "logická" úvaha nepřekvapí.

5 2
možnosti

Naprostý souhlas. Letiště tehdy úplně zbytečně přejmenovali kvůli tomu prezidentskému kulisákovi a nyní sklízíme plody.

1 10
možnosti

Jaké plody sklízíme ?

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS