Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

K64a46r38e45l 81J11a22n18d77a

3. 10. 2019 18:16

Pane Nožičko, pletete se v tom, že se Karel Gott do politiky nemíchal. V r.1990 podpořil Miroslava Sládka a jeho stranu v předvolební kampani. Uvádím to jen z faktického hlediska, moc si Karla Gotta vážím nejen jako zpěváka, ale i jako osobnost, několikrát jsem se s ním pracovně potkal, a milejšího člověka aby jeden pohledal.

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PN

P39e16t19r 83N28e57d59v44ě68d

3. 10. 2019 18:08

Hele, to mě zajímá, jakže to nadšeně propagoval komunismus? Z čeho čerpáte?

3 1
možnosti
Foto

Cteni anticharty v roce 1977 v Narodnim divadle za michani do politiky nepovazujete ? Osobne si vice vazim lidi, kteri opravdu k rozvoji lidstva a Ceske Rpubliky nejak prakticky prispely (vedce, podnikatele a treba i politiky), nez zpevaka popularni hudby ....

11 2
možnosti
JN

A nepodepsal tenkrát tu Antichartu např. i Svěrák (ten byl jednu dobu dokonce i členem KSČ), pozdější "komunistobijec" Steigerwald a mnozí další? Kolik bylo tehdy v ND těch, co nepodepsali?

4 4
možnosti
RC

Tak a co ted s blogem... I Babis jiz pochopil, ze prestrelil. Mluvil drive, nez cokoliv domluvil s rodinou, i drive, nez mu nekdo vysvetlil, co statni pohreb obnasi... Klasicky populista.

Koneckoncu i Zeman se zachoval jako populista vcerejsim stazenim statni vlajky na Hrade na pul zerdi... Dost predcasne.

8 1
možnosti
PN

P62e76t84r 71N66e53d20v62ě39d

3. 10. 2019 15:34

Blog je stále v pořádku. Babiš než něco o pohřbu kváknul s někým z rodiny mluvil, jak sám uvedl a rodina nebyla proti. Že použil nevhodný název pohřbu je věc druhá. Pochybuji, že myslel na lafetu, vojáky a dělostřelce. Každopádně se tu odkopali hnidopiši, kteří jsou si jistí, že jejich favorit by nepřesný výraz nepoužil.

Je až zarážející, že lidí, jako jste vy irituje stažení vlajky, ale hýkali jste nadšením když nad hrad pověsila parta dementů trenky

2 7
možnosti
Foto

Pan Babiš mluví rychleji, než myslí. A vy mu na to skáčete

3 1
možnosti
JN

Viz to, co jsem již odpověděl panu Bártovi. Vás se to ostatně týká také...

1 0
možnosti
PK

Karel Gott byl, co se národa týká, kvalitní a světoznámý zpěvák. Tečka. Uniká mi důvod, proč by významný umělec měl mít "státní pohřeb" a měl kvůli němu být "státní smutek". Místo planých plků a plivání po lidech byste to mohl, pane autore, nějak objasnit?

5 0
možnosti
PK

"P. S. Jak už asi víte, premiér Babiš dnes své rozhodnutí změnil a oznámil, že pan Gott nebude mít státní pohřeb, ale pohřeb se státními poctami."

... a přesto jste své plivání po lidech ve svém blogu nechal, ačkoli to je přesně to, co tito lidé říkali, a k čemu došel i Babiš se Zemanem - umělci (ač významnému) státní pohřeb a státní smutek nepřísluší. Přísluší mu velkolepý pohřeb s účastí státu. Ale státní pohřeb je úplně něco jiného.

1 0
možnosti
VM

Karma

Je to jen odraz stavu společnosti.

A pokud mohu za sebe. Karel Gott byl jednoznačně hudební fenomén, který bude u nás těžko překonán. Svou pílí ahouževnatostí, svou silou jít za svým snem, cílem, se vypracoval z ničeho na absolutní vrchol ve svém oboru. A i když měl možnosti a nabídky, nenechal se koupit ani za dolary. Zazpíval, a šel. Věděl kam patří. Radost mu dělalo rozdávat radost.

Jsou jiní, řekněme významní, kteří byli vybráni v zahraničí a zahraničím zpopularizování a také jim odtud byla vytvořena určitá "aura významnosti". A našlo se dost lidí, kteří tomu uvěřili a tleskali. A nakonec, věří dodnes.

Karel Gott je v mých očích největší osobností posledních desetiletí.

2 0
možnosti
Foto

Tak i Babiš pochopil,že státní pohřeb je nesmysl,co pan autor? Už také pochopil?

11 0
možnosti
JN

Babiš či další členové vlády nejspíš pochopili, že lidé jako vy by z toho ještě půl roku dělali politické téma, což by opravdu bylo nedůstojné a trapné, a tak svůj názor dodatečně změnil. Já s touhle změnou rozhodně problém nemám.

3 9
možnosti
ZW

No, už se mluví o pohřbu se státními poctami, což je zcela v pořádku - někdo dostal rozum a zařadil zpátečku. Naštěstí.

6 0
možnosti
KS

Ke státnímu pohřbu patří jízda na lafetě, za ní průvod generálů, církevních a univerzitních hodnostářů a také smuteční zasedání Poslanecké sněmovny a Senátu. Opravdu tohle všechno bude?

0 0
možnosti
TB

NE! Bude pohřeb se státními poctami ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,50
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik