Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Taky nakupuji v Ústí nad Labem a zatím mě nikdo, v marketech, neošidil. Až na občasné chybné cedulky s cenou. Což se může stát. Doporučuji globus a jejich "scan&go", nebo jak se to píše. Tam člověk ví průběžně kolik za co dá. Ale nemám problém ani s kauflandem, penny, či lidlem. Ani tam mě neošidili. Asi vypadám nesympaticky :-)

3 0
možnosti
JP

Nejsou sami. Já mám nejblíž Albert v Táboře.Tam často neumějí počítat (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2597662020286991&set=a.1224375194282354&type=3&theater) a na účtence jsou zcela běžně položky navíc. Akorát že u víc položek hned nepřijdete na to, že přibyla položka třeba za 15,-Kč. Prakticky nikdy se mi nestalo, že by se sekli v můj prospěch, vždycky ve prospěch marketu.

2 0
možnosti

U nás v újezdě nad lesy jsou všichni v pohodě, chodíme tam rádi.

0 0
možnosti
JK

Až tyto zaměstnance pořádně zaplatí,tak se nebudou mračit. Mnohem horší jsou úředníci.

2 11
možnosti
NM

...je to úplně přesné zhodnocené a mám dojem,že to je "nemoc tohoto marketu" asi všeobecně ale,že jako první u nás v mém bydlišti začal přijímat platební karty tak mu dosti "odpouštím" ale koutkem oka pořád neustále pokukuji po LIDLU a BILLE a mám takový dojem,že to asi brzo v tom PENNY zabalímR^

0 0
možnosti
Foto

Chodím do nejbližšího obchodu, protože nehodlám nosit tašky s nákupem několik km. Některá pokladní je milá, některá ne, ale tak to je všude.:-)

6 1
možnosti

Můj muž taky někdy na některé prodavačky hudrá, ale pak zase uzná, že za ty peníze být prodavačkou, zakladačkou zboží, event.uklízečkou, není žádný med.

6 0
možnosti
DH

D41a24v85i59d 45H42o82r15á31k

26. 9. 2019 21:12

Škoda, že nemá ta účtenka na fotce u článku to nejdůležitější.

A totiž Fiskální identifikační kód, nebo alespoň dvě prvá osmimístná čísla kódu BKP. Určitě by se mi tento údaj hodil a rád bych jej využil k zadání do té slovutné lotérie "Účtenkovka" a kromě přečtení Vašeho článečku, obsahujícího povětšinou pomluvy, bych snad měl i šanci na příjemnou chvilku s případnou výhrou.

2 3
možnosti
JG

Obdivuji, jak máte zmapovanou problematiku na té které filiálce či u konkurence (na jedné se VŠICHNI prodavači chovají neurvale, na jiné zase VŠICHNI podezírají z krádeže, někde se VŽDY slevy odečítají jinde VŽDY ne atd). U třech lidí, o nichž hovoříte uvádíte odhadovanou tělesnou hmotnost (?) Podle mě pro vás musí být každý nákup utrpení, protože se extrémně věnujete pozorování lidí (at už zákazníků či prodavačů). Normální člověk prostě nakoupí a jde a občas se stane, že něco neklapne a naštve vás to - to je o momentálním rozpoložení (únava, vyčerpání, stres atpd) člověka - zákazníka i prodavače ,ale takhle PAUŠÁLNĚ určit problematiku tam a onde.... Zase na druhou stranu skupovávat zboží ve slevě nikoli kvůli slevě, ale aby se zachoval ekologicky - to jste teda třída - to slyším poprvé a klobouk dolů. Asi mám štěstí, že ty nákupy až tak neprožívám:-) hezký večer

11 2
možnosti

V mých očích je autorka hrdinka.

Kupovat rybí salát v jogurtu...a ještě ve slevě?! No, asi umí rychle běhat!

5 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,68
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->