Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu dělat vše proto, aby ODS volby vyhrála a premiérem byl Fiala.

5 0
možnosti
BM

Hodně štěstí.

0 0
možnosti
BM

Pan Fiala by si měl uvědomit v jaké vlastně straně dělá předsedu. Je to strana korupčníků, různých zlodějíčků, odkláněčů a kdoví co ještě. A proto by se měl stydět za své členství a NIKDY nebude v této zemi premiérem i když má abecedu před a za jménem.

4 9
možnosti
Foto

Právě proto, že ODS je jediná strana, která dokázala se zbavit těch, co nemají v její straně co dělat, tak ji volím a budu ji volit dál. Nikdy bych nedal hlas bývalému členu KSČ, agentu StB a ukázkovému olgigarchovi a luhárovi. M jsme národ, který si volí takové osoby a ještě jim tleská.

4 0
možnosti
Foto

Prvně jsem si myslel, že ta hloupost co jste napsal má být pokusem o ironii. Nicméně Vy to zřejmě myslíte vážně.

Tak jen věcně-

To dle Vás optimum důchodů 60% medianu je zhruba to co za Kalouska i jiných vlád (např. za Sobotkovy vlády) důchodci měli a pro Babiše je to nedostižná meta, protože důchodcům tato vláda přidává pomaleji než rostou mzdy.

EET vadí mnohým podnikatelům-kde na tu hlpoupost, že nikomu nevadí chodíte.

Mně vadí i jako občanovi už jen tím, že se zbytečně tiskne plno papírů, že to zdržuje ve frontách,....

Daně babiš vybírat neumí, jeho výběr roste pomaleji než HDP.

Důchodováreforma byla, možná nedokonalá ale alespoň nějaká a byl to Babiš a spol kdo ji zrušil, jen si ponechal vyšší daně, které úrávě byly zavedeny k jejímu financování

To, že státní zástupce Šaroch "znevážil" 4 roky práce policie i své vlastní Vám podivné nepříjde?

8 3
možnosti
LH

Které papíry se tisknou navíc díky EET?

Pochybujete tedy o nezávislosti justice?

0 3
možnosti
MK

Opravdu mě dojímá, jak radíte Fialovi zrovna vy, ačkoliv ho stejně nikdy volit nebudete. Od vlády požaduji především toto:

1) Dlouhodobě udržitelný systém důchodů. Dnes státu odevzdáváme cca 70% svých příjmů (daně, pojištění, poplatky ... ). Máme za to důchody, ze kterých zrovna nejásáme, ale máme aspoň něco. Až půjdou do důchodu ročníky "Husákových dětí", změní se poměr počtu pracujících vs. důchodců tak, že ani odvody ve výši 105% příjmů by systém neufinancovaly. V té chvíli důchodový systém opravdu fungovat nebude. Reformu, která toto řešila, Babiš zrušil bez náhrady. Zločin století.

2) Vyrovnané veřejné rozpočty, které nebudou schodkové v období prosperity. Bez zbytečného utrácení, které budou platit naše děti.

3) Zjednodušení podnikání na všech jeho úrovních a zejména těm nejmenším. Osoba, která se snaží samostatně uživit, opravdu nemůže být zároveň specialistou přes daně, finance, IT ... a spoustu dalších oborů. Zrušení státních buzerací v čele s EET.

Všechny tyto body Fiala v programu má. Není jeho chybou, že krátkozrací voliči, kteří upřednostňují okamžitý prospěch, jsou ve většině. Nezbývá než počkat na okamžik, kdy moudrost získá navrch nad hloupostí. Obávám se však, že toto čekání bude dost dlouhé.

6 0
možnosti
BM

Zrušit EET. Co asi nastane. Všichni okamžitě začnou odvádět poctivě daně? Nebudou! Zase někteří budou podvádět aby nemuseli. A právě ti, vlastně tím že poctivě neodvádí okrádají nás všechny tím že se tolik nevybere. Pak mohou chybět peníze třeba na zdravotnictví, školství, na důchody a na spoustu jiných věcí.

2 5
možnosti
JH

J36a82n 52H67a15r94v76a39n

26. 9. 2019 11:00

Charismatický politolog Fiala s neotřelým programem Antibabiše určitě vyhraje, já si na něj vsadím R^;-D

4 1
možnosti
ND

Ja souhlasím s textem autora, jakožto člověk naprosto vždy ve svém životě nestranický. Pan Fiala ještě nepronesl větu, aby v ní nezaznělo Babiš. Nevím, jestli je tohle konstruktivní opozice.

5 4
možnosti
JH

J67a40n 17H89a40r13v13a35n

26. 9. 2019 11:03

Z hlediska Babiše jsou velmi konstruktivní ;-D

1 1
možnosti
Foto

Pan profesor Petr Fiala (jako exrektor Masarykovy univerzity v Brně a jako exministr školství, mládeže a tělovýchovy) je svým stylem "prázdného;-(žvanění do větru" doslova posedlý a známý. Jeho velkým namachrovaným krédem je "úplně všechno zjednodušit" a od roku 2014 pochopitelně ještě nic pod hlavičkou ODS nezjednodušil a zjednodušovat začne až pouze v případě, pokud někdy vyhraje volby a stane se premiérem. ;-(;-D

10 4
možnosti

Jak se dá zjednodušovat z opozice?

1 0
možnosti
OS

Tak tomuhle výplodu se skutečně dát karma nedá.Rv

8 6
možnosti
Foto

J47o51s94e11f 61B46á36r51t23a

26. 9. 2019 10:45

Myslím si, že máme aktivní opozici, umí se zviditelnit hlavně v případech co by kdyby, jak rád používá redaktor Moravec. Abych byl konkrétní: vyslovení nedůvěry vládě, novičok, abolice....

4 0
možnosti
JH

J18a44n 48H47a48r29v84a34n

26. 9. 2019 10:55

Ano, pohádky "co by bylo kdyby bylo" má Moravec nejraději, tam se fantazírovat... ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik