Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jasná karma. Vyprázdnění šašci Kalousek a Stanjura jsou trapní. To ale jejich obdivovatelé (Jandová, Flaška) stále obhajují hesla "Babiš vše špatně na věčné časy" a "Kalousek nejlepší ministr financí".

7 12
možnosti
Foto

Mahovský, už máš zaplacené daně na příští rok;-O?!!;-D

2 2
možnosti
MH

Pane Nožičko, úsměvně hlavně je, jak měl náš pan loutkový premiér plnou hubu řečí o zbytečném zvyšování daní v krizi, ale sám ty daně v době růstu zpět nesnížil. A ještě úsměvnější je, jak vy, volič strany typu "po nás potopa", tady moralizujete. :-)

16 3
možnosti
JN

No jo, Vy jste tehdy v roce 2010 tuším volil TOP 09 (a tím pádem je asi další debata zbytečná...) :-)

4 7
možnosti
Foto

Cituji Vás:

Nicméně projednávané navýšení nemá být výrazně vysoké (10 % u cigaret a tabáku, 13 % u lihu, kolem 5 % u hazardu), a především je jistě přijatelnější, když toto zdražení donutí některé lidi šetřit na kouření a alkoholu, než kdyby byli nuceni šetřit například na jídle, lécích či na svých dětech.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=729182

Tohle je opravdu zvrácená obhajoba loupení.

Lidé mohou získat majetek pouze čtyřmi ctnostnými způsoby:

Prvotním přivlastněním nikým nevlastněných věcí .

Výrobou .

Směnou.

Darem.

No a pak je tu ještě další způsob a to je získání majetku násilím. Sem patří všechny majetkové trestné činy jako loupež, krádež, podvod, zpronevěra, vydírání a také daně.

10 0
možnosti
Foto

Ty daně jsou naprosto dobrovolné, jde o získání privilegia pobývat na určitém státním území, když se vám to nelíbí, můžete po splacení všech závazků vůči státu se klidně vystěhovat.

1 1
možnosti
PB

...... tak nééé, že bych u teho juchal vod radosti,- ale už VVH, blahé paměti, hřímal vo tem jak sa nic nebude zdražovat,- sem v tý době foukal Sparty za 8,-Kč a potem sa to 25 jařin mlelo pravo-levo-středo-úřednicko a porád dokola,- ...... a dneska sou Velbloudi za rovný kilo a bude hůř,- ale že bych měl mit záchvat zrovna z Andyho ?!?

4 5
možnosti
Foto

ODS tenkrát řešila průšvih v propadu financí z důvodu krize. Dnešní vláda řeší jak si koupit voliče.

16 3
možnosti
Foto

Je jedno co řešila. Zachovala se stejně nemorálně jako každý kdo daně zvyšuje.

5 3
možnosti
Foto

;-) Pro mě je spíše až úsměvné, že ti, kteří neuspěli ve volbách, a to i vlastní(!) zásluhou, dnes hledají, ,,kudy kudy cestička". Pro ně, a samozřejmě, že v zájmu ,,všeho lidu";-)

6 4
možnosti
JS

Plně souhlasím s paní Jandovou. Srovnávat zvýšení daní z období celosvětové krize, kdy HDP spadl o několik procent, což pochopitelně způsobilo výrazné schodky státního rozpočtu všude na světě se zvyšováním daní a neodůvodněnými schodky státního rozpočtu v době, kdy HDP roste, svědčí buď o totálních neznalostech nebo o záměrné neobjektivnosti.

16 5
možnosti
DR

Tak tak. Naprosto nejlepším všelékem v době krize je zvyšování daní a tupé škrty. R^

Navíc paní Jandová takto operuje ne z ekonomických, ale z politických důvodů, poněvadž v tu dobu byli u vesla ti její chráněnci, zatímco dneska darebný Babiš.

8 9
možnosti
Foto

R82o67m81a33n 36K15o68z28e12l

25. 9. 2019 19:15

Já bych ještě dodal, že Kalousek chtěl zvýšit ještě více daní nebo vymyslet jiné, ale ostatní projevili odpor, tak to neprošlo - třeba daň z vína nebo zvýšení daní pro živnostníky. Před volbami opravdu jasně prohlašovali, že daně zvyšovat nebudou a že v době krize by daně zvyšoval jen idiot. Ale pravice se vždy řídila tím, že papír a billboard snese vše a slibem nezarmoutíš a měla problémy se zasazením slibů do reálného ekonomického rámce.

10 6
možnosti
MH

Kdyby se chovali jako pravice, tak by ty daně nikdy nezvýšili. Takže psát věty "pravice se vždy řídila tím, že papír a billboard snese vše a slibem nezarmoutíš" si můžete odpustit. Mimochodem by mě zajímalo, koho volíte s vašimi názory. ;-D

3 0
možnosti
AB

Mě ta causa přujde legrační v úplně jiné rovině. Nebyl to zrovna Babiš, kdo před volbamiu vytruboval, že daně nikdy zvyšovat nebude? A teď vesele zdražuje chlast, cigára a hazard - tedy oblíbené zábavy socek, které mu daly hlasy.;-)

11 4
možnosti
Foto

Stupidní nesmysl, který naprosto nebere v úvahu diametrálně odlišné podmínky. :-/Rv

14 6
možnosti
DH

D57a93v55i70d 42H11o78r37á88k

25. 9. 2019 19:00

Hlavně, že Vy stařenko berete vše vyváženě.

2 16
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik