Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo podporoval teroristy na celém světě, Kdo jim dodával samopaly kalašnikov, semtex, aby se jim lépe vyhazovala do vzduchu civilní letadla. Na čím pokyn vznikla válka v Koreji, Vietnamu a dalších zemí. Kdo měl doktrínu, která zněla. " Podpora národně osvobozeneckého boje na celém světě " Na základě této doktríny byly podporované teroristické organizace a komunisté na celé světě. Nebylo to náhodou SSSR státy Varšavské smlouvy ???

15 1
možnosti
DR

Krásná pohádka. Akorát pouze jednostranná. Ale jako pokus dobrý, plácalové budou tleskat. R^

4 11
možnosti
DR

S Dny NATO bych to sice nespojoval, poněvadž ty jsou pro spoustu lidí především o technice a to bez ohledu na to odkud pochází, nicméně v ostatních věcech souhlas. R^

1 6
možnosti
JJ

...soužka to jistě ocení, tláčo:-)

11 1
možnosti
JJ

Nikdy mě nepřestane udivovat drzost, s jakou veřejně vystupují představitelé ideologie, která má za posledních 100 let na svědomí 100 milionů povražděnýchRvRv

14 2
možnosti
Foto

Ale i představitel takovéto ideologie může mít samozřejmě - zcela výjimečně - říci něco, co stojí za zamyšlení. Zvláště když Belgičané jako člen NATO mohou obdivovat v Bruselu sochu Leopolda II.

2 7
možnosti
PT

P35e80t16r 74T12o68m15e87k

24. 9. 2019 18:50

Jasně komunistko.

6 1
možnosti
Foto

Komunisté mohou tak akorát držet ústa a být rádi, že jsou. :-/Rv

9 1
možnosti
Foto

A97l11e62š 42M81e13r44t28a

24. 9. 2019 20:06

A ryzí demokratka Jandová taktéž:-)

3 10
možnosti
Foto

Můžeš mi soudružko Konečná napsat, které konkrétní konflikty NATO rozpoutalo? Děkuji.

12 0
možnosti
MK

Nemůže, protože pravda je u komunistů sprosté slovo. Takže komunisté, jak říká Petřík by mohli ostatní vyučovat ve slušnosti.

11 0
možnosti
KT

Jéje, pan Petřík tady zase řádí!

Jeden by řekl, že řve stejně hystericky jako Bartoš a Fiala (jeho vlastní slova)!

10 0
možnosti
DR

Jediný kdo tu řádí jsou místní komunistobijci. A jak říká pan Ziegler nebo Flaška, když ti prskají, tak je článek napsaný správně. R^

1 9
možnosti
JZ

Přesně tak, válku v Afghánistánu rozpoutal v roce 1979 Sovětský svaz, ale když sovětské bomby zabíjely civilisty, tak to paní europoslankyni zřejmě nevadilo.

11 0
možnosti
MK

No, je třeba pravdivě přiznat, že v té době nebyla na světě a když byl rok 1989, tak by člověk řekl, že by nemusela být tak zkažená, ale komunismus je asi psychická porucha, a tak jí rodiče si předali geny s touto chorobou.

O čemž svědčí její výrok z letošního roku.....musíme vést třídní boj a zničit kapitalismus

6 0
možnosti
LB

A kdo rozpoutal válku v Afghanistánu, která trvala od 24. prosince 1979 do 15. února 1989? Během těchto deseti válečných let byly zabity statisíce afghánských civilistů a konflikt mj. způsobil exodus milionu Afghánců do Pakistánu a Íránu.

Tím agresorem nebylo NATO, paní europoslankyně, ale "praporečník světového míru" Sovětský svaz.

16 0
možnosti
MK

Vidíte, neznáte nevíte. SSSR byl garant světového míru, jak nám bylo vtloukáno do hlavy. Takže to byl mírový konflikt. Ti lidé umírali dobrovolně a v míru. I když, neudělali někde komunisté chybu? Mír znamená v ruštině svět :D

9 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik