Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I31v24a58n37a 74L82a92n36c50e

25. 9. 2019 18:38

Myslím si, že někteří lidé, kteří nežádají příspěvky, mají v sobě tak velkou bolest, že živořit fyzicky je pro ně uplně to samé jako živořit psychicky. Fyzické a psychické utrpení nerozlišují, život je jedno velké utrpení, protože dítěti, které milují, nemůžou pomoci.

1 0
možnosti
Foto

Tady si spíš volíme lidské zrůdy.

0 0
možnosti
Foto

J56a40n 27Š17i57k

24. 9. 2019 7:36

Paní Kataríno, já si myslím, že u nás sociální systém, podobně jako zdravotnictví, je nastaven velmi dobře. Bohužel je to jako se vším, jedna věc je systém a druhá jak se s ním pracuje. Lidi v obou jsou přetížení a netýká se to jen lékařů, sester nebo pečovatelek, ale v řadě případů i administrativních pracovníků, kteří rozhodují. Navíc rozhodování o případech zřejmě není jednoduché. Z toho pohledu beru titulek Vašeho článku jako příliš emotivní, ale chápu ho. Když se pohybujete v problému a vidíte ho zblízka je to logické. Přeji hezký den

1 0
možnosti
Foto

Milý Jane, já ten titulek změnila, aniž bych četla Váš příspěvek. A myslím si, že máte pravdu, protože o tom píši dnes druhý článek. A moc děkuji za čtení.

0 0
možnosti

A jak to mají postižení v Řecku? Když už kritizujeme. Btw. jestli matka není schopna si vyběhat příspěvek na postižené dítě, nebude chyba v nenazranych politicích. Ona žije někde na pokraji společnosti? Bez přátel, bez známých, ani žádné příbuzné nemá, kteří by jí pomohli příspěvek získat? Sorry..... jako.

3 1
možnosti
Foto

No vidíte, nežije na pokraji společnosti, ale fakt to některé matky nevědí. Také se tomu divím, protože jim to mohou sdělit v nemocnici, kde mají sociální oddělení atd. A také jsou některé matky zbytečně hrdé a makají v noci, kdy jejich dítě spí. Já tomu rozumím a někdy také ne. Jinak v Řecku je ten systém daleko horší. Ovšem článek je stále o matka pečovatelka a matka pěstounka, tam je ten zakopaný pes.

0 0
možnosti

J28a96n 32H91u49r53k29a

24. 9. 2019 1:48

ty oči jež o vteřinu prosily a ty oči do srdce rodičů jenž navždy se láskou vryly ty oči mohly tu déle možná roky být kdyby udřené ruce měly čím by zaplatily ty oči dnem po dni je jich stále víc...jako prázdných rukou plné slzí bezmoci pro ty oči jež nevyslyšeny je navždy opustily...

1 0
možnosti

I hysterií lze skvěle zabodovat!

7 0
možnosti
Foto

To nemají ti postižení nárok na příspěvek na péči?Pokud pěstounka dostává 24 tisíc na postižené dítě,podmínkou je,že děcko musí mít přiznaný 2 stupeň.Zda se někomu 24 tisíc moc?Ani za tuto částku je mezi pěstouny minimum lidí ochotných si postižené dítě vzít.

2 0
možnosti
Foto

Zdeňku, jasně že mají, ale ne všichni jsou dravci, ale matky nic jinak nepobírají na rozdíl od pěstounek, už jsme si na toto téma psali. Díky za čtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik