Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).......Jako obvykle, výborně napsáno i doloženo! Už jsem to psal několikrát...nastoupil Babiš, začal dělat pořádek, preference ČSSD letěly volným pádem dolů! Vyhození Babiše z vlády, nepomohlo! Tak řiditel rychlé reorganizace policie, Chovanec, možná na radu někoho, vymysleli plán a začali se hrabat v minulosti. Dluhopisy nezabraly, tak se objevilo Čapí hnízdo!

Pak čtyři roky.....Fiala, Kalousek,Bartoš, Farský a celá další plejáda zhrzených politiků, odstavených od plných korýtek začínala mantrou......máme stíhaného premiéra, který nám dělá ostudu v celé Evropě!

Přitom.....na záběrech televize bylo jasně vidět, že se tam mezi politiky pohybuje premiér, jako ryba ve vodě, s každým se domluví, neviděl jsem politika, který by se odtáhl při nabídnutí k podání ruky. Kdo má bujnou fantazii mže si tam představit třeba Fialu, nebo Sobotku, ev. další hrdiny ohnivě řečnící v našem parlamentu!

Čili......všechno je OK, president zase podráždil politiky. Že Babiš vzápětí prohlásil, že abolici nepřijme a nechá tedy jeho případ dojít do konce, to už žádný nějak moc nezmiňuje! S těmi novináři má president pravdu! R^R^R^!!

6 12
možnosti

J54a62r35d79a 33F41i61š70e66r

23. 9. 2019 11:19

;-D;-DHele Srando, vy všichni komouši jste utekli k Burešovi a KSČM se nedostane do Parlamentu, to jste nějak nedomysleli člověče....a s novináři má Zeman pravdu? Taky bys je taky nejradši vraždil, Lunochode Lumene?:-) Hmm

11 2
možnosti

...Jo jo, tihle rudí důchodci jsou hodně krvežízniví:-)

5 1
možnosti

Klasická boží prostota a jednoduchost "nastoupil Babiš, začal dělat pořádek";-D;-D

9 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

8-o... a tomu všemu vy sám věříte???

1 1
možnosti

Ani bych se pane Nováku nedivil tomu, kdyby ho to v preferencích opět posílilo.

0 0
možnosti

...ano, je velmi pravděpodobné že k němu přeběhnou další komouši...

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik