Diskuse

Vědci varují.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždy se najde ten správný vědec.

Na Grónském ostrově, nyní plném ledu, se pěstovalo obilí. Nemá to někdo ve svém business-plánu?

Alarmisti se nenarodili předevčírem, jsou zde dlouho. Oni ti dnešní asi neznají ty včerejší, dopadne to jako v bajce https://www.citarny.cz/aktualne/souvislosti-zaujalo-nas/pravdiva-bajka-o-grete-a-vlku

0 0
možnosti

J51o67s25e75f 19Š86l70o37u67f

24. 9. 2019 17:41

doporučuji: "učit se, učit se, učit se"

.........................

To prý už říkal soudruh Lenin. A u nás ve škole to bylo nad každými dveřmí do třídy. No, ale někteří nedbají..

0 0
možnosti
Foto

Vědci nedokáží předpovědět počasí na dva dny dopředu, ale ví, jak bude za 50 let.

2 0
možnosti
Foto

On moc věcí se zrodilo nejdříve jinak než vědeckým výzkumem a "odborníci" i odborníci se potom tak nějak k tomu názoru přidali. Příklad - pitný režim, který vznikl na základě reklamy na balenou vodu a dnes vám o jeho nutnosti budou přednášet výživoví poradci i lékaři. Přitom za vším je reklama (https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/je-pitny-rezim podvod.A140117_104832_dieta_pet). Reklama o které vám bude velká většina lidí tvrdit že je neovlivňuje.

A podobně to bude i s dnešní klimahysterií. Jak jsem někde zahlédl tak o dvanácti letech do konce světa se měla vyjádřit nějaká americká senátorka jako první (nejspíš to není vědkyně zkoumající klima na plný úvazek) a dnes to papouškují miliony lidí po celém světě. Kdyby jen papouškovali oni fanaticky bojují proti tomuto nepodloženému tvrzení.

1 0
možnosti
Foto

Ocenil jsem váš text i "pokoru" před vědeckou skupinou a dal vám karmu.

Nejhorší v současné době je, že problematika stavu a vývoje termiky naší matičky Země je navýsost zpolitizovaná a stejně jako každý rozumí fotbalu a nejlépe ví, co se mělo udělat, stejné je to i v této oblasti. Osobně bych nechal na nejednotné vědecké entitě, ať se dohadují spolu a sbližují své názory, protože veškeré zásahy laiků až diletantů toliko negativa přinášejí - pak i řadoví občané mají potřebu postavit se za svého kapitána a malér je na světě.

Vědci nemají problém varovat, protože jsou to oni, kdo nalézají a stanovují "vědecké" normy snad ve všech oblastech života, které se však většinově spíš nedodržují. Osobně inklinuji k tomu, že Země se otepluje, nevím však, jestli se jedná o trend či výkyv. Uznávám, že je nutné přijímat opatření ke zlepšení životního prostředí, je to ale poněkud problematické, když největší znečišťovatelé planety na to se..., pardon: kašlou.

Já se z varování vědců spíš na zadek či toaletu neposadím, protože to bych nic jiného nedělal.

5 0
možnosti

Je od vás nezodpovědné, že vystavujete svůj mobil kontaminaci, vědci varují, že tim poskozujete jeho funkčnost a aplikace nebudou funkční.

1 0
možnosti

Pane Houfku. Planeta Earth, prominte Zeme, se otepluje. Zde neni predmet na diskuzi. Staci nase teplomery a historie tepelniho mereni a mame vse na papire.

Jen je zde otazka, co to oteplovani zpusobuje. Houfy vedcu, politiku a take obycejnych lidi, to vidi v cinnosti obyvatel teto planety. Ze jsme tou hlavni pricinou se svym industrialnim chovanim. Mnoho tech "uvedomelich" mluvi take o osobnim chovani kazdeho z nas.

Jsme-li levicoveho smysleni, ktere nam diktuje verit te politicke a vedecke elite, proste nasledujeme bez rozmysleni jejich "burcovani" a tlacime i ty neverici k uzasnym idiotinam. Zacatek tech idiotin je zakaz plastickych tycinek na piti tekutin, ze jsou tou casti te hrozby. Poradaji obrovske konference ktere konci s mocnym prohlasenim a slibem co vsechno kazdy stat udela, sliby, ktere ti hlavni stejne neplni pro uzasnou ztratu jejich narodniho produktu a poklesu bohatstvi jejich zeme. Jiz vcerejsi "svetova" demonstrace deti a mladeze, ukazuje ten obrovsky natlak na mysleni lidi.

Zde je ukazka i toho skryteho umyslu te elity, zvaste te politice. Maji tema na zesileni sve moci "vest" nas, tu plebzu" k lepsich zitrkum. (to heslo jsem jeste nezapomel).

4 0
možnosti

historie tepelniho mereni ? Teplota se u nás měří od roku 1775 http://portal.chmi.cz/historicka-data/pocasi/praha-klementinum

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS