Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je tu jedna věc k zamyšlení.

Ač jsem za období "kralování" pp MZ byl několikrát volit a navštívil jsem několik úřadů, patřících státní správě, a i škol, nikde jsem se nemohl pokochat obrazem našeho pana presidenta. Na můj dotaz mi bylo sděleno, že státní znak stačí. A když jsem jednou pomocí rukou naznačil, jaký portrét mám na mysli, celá volební komise vyprskla smíchy. A to zástupci všech partají.

A tak mnou cloumají pochybnosti o tom, zda má vůbec našeho pana presidenta někdo rád. R^

1 0
možnosti

Před rokem prý 51,36 % těch co přišli k volbám.

1 0
možnosti

Jinými slovy - vyjadřujete uspokojení nad tím, že někdo uvažuje podobným způsobem jako Vy. Být Vámi, Boží mlýny bych na nikoho nesesílal. Na Boží mlýny je každý z nás krátký. co druhému přeješ, toho se ti dostane.

1 2
možnosti

Ano, každého člověka nakonec "vyřeší" příroda. Mě i vás. Je to přirozené. Když ale napíšu, že doufám, že někoho příroda vyřeší do tří měsíců, je to hnus. A pokud to vy tak necítíte, tak se s tím nedá nic dělat. Ve vašem věku to už nepochopíte.

2 1
možnosti
Foto

Jako odpověď vám může posloužit to, co jsem odpověděl níže panu Vodvářkovi.

0 0
možnosti
Foto

Ukazuje se, že i na Váš slušně vedený článek reaguje téměř fanaticky několik jedinců, kterým vůbec nedochází, že jejich modla "vtipkovala" o tom, že situaci pana Sobotky vyřeší kalašnikov a novináře je třeba likvidovat.

Takže, pokud bych třeba já "zavtipkoval" o tom, že situaci ing. Miloše Zemana vyřeší stejný kalašnikov...byli by rovněž smíchy vedle? Nejspíše ne a nejspíše by mi na dveře zaklepal nějaký vyšetřovatel.

Takže - poznámka pana Polčáka nebyla sice úplně vtipná a já s ní nesouhlasím - nicméně proti kalibru ing. Miloše Zemana je pan Polčák skutečný čučkař.

5 1
možnosti

J78a16n 22R76á18ž

23. 9. 2019 17:29

Zemana nesnáším hodně a to podstatně déle, než většina těch,kdo na něj dnes plivou. S osobních důvodů, neb jsem na vlastní kůži poznal jeho mstivou povahu. Já z něj komplex nemám, frustrovaný z něj také nejsem a tak se k němu nepotřebuji vyjadřovat.

Podle mne Polčák, jak se říká, velmi silně ulítl a nemělo by se to dál rozmazávat a už vůbec je nesmyl to jeho nehutné vyjádření spojovat s tím, že Zeman používá ještě horší obraty. Zeman je vysoce inteligentní narcista, ale jako osobnost je buran a tato část jeho osobnosti jednak stářím, jednak vlivem funkce a patolízalstvím jeho nohsledů, získala další dimenzi.

PS. Kdybyste "zavtipkoval", jak naznačujete, spadnete na úroveň Zemana, a to byste chtěl, že Vás vůbec něco takového napadlo?

2 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvělý text.

A přidal bych, jen pro zamyšlení, velice zajímavý proslov Václava Havla na Foru 2000 ze 14. listopadu 2009

https://www.youtube.com/watch?v=SyXyz6k1F-Y

2 1
možnosti
Foto

Děkuji:-) To video jaksi dává ten pravý smysl až dnes.

2 0
možnosti

J93a22n 49R28á48ž

23. 9. 2019 8:49

Polčákovo prohlášení a Vaše jeho obhajoba má celkem trefné označení: Hyenismus!

A že je pro mne takové prohlášení hyenismem nemá žádnou souvislost s tím, že bylo směřováno na hlavu státu, ale nazval bych to stejně, kdyby se tak někdo v mé přítomnosti vyjádřil ke komukoliv. Prostě taková prohlášení slušný člověk nedělá ze zásadyRv

PS. VH byl také dlouho vážně nemocen, i když vykonával úřad prezidenta, měl také hodně nepřátel všeho druhu, jako současný prezident, ale nezaznamenal jsem, že by podobný výrok ve veřejném prostoru od jeho nepřátel na jeho adresu zazněl.

8 3
možnosti
Foto

Jak už jsem zde uvedl, je zde vidět zcela zbytečná snaha vytěžit z několikaslovného komentáře více, než je možné. Ten výrok lze interpretovat jako prosté konstatování faktu, že eventuální spor Zeman v. Zeman vyřeší nijak blíže nespecifikovaná neschopnost prezidenta ( příroda).

Je něco jiného vzkázat někomu, že si přeji aby umřel, a něco jiného je konstatovat, že nějaký problém bude vyřešen něčí indispozicí či smrtí (příroda)

Mluvit tedy o nějakém hyenismu je zcela absurdní.

To, že si nepamatujete útoky na VH v době jeho nemoci, svědčí pouze o tom, že vám buď neslouží paměť nebo si něco takového nechcete připustit.

3 0
možnosti

Vy, co zde předvádíte svůj díl toho nicotně ubohého, co ve vás je, vězte:

... nejednou se bloger Jílek vyjádřil o smrti v souvislosti se Zemanem, až si ho našla smrt sama ..... Nejednou se v podobném stylu vyjádřil na adresu Zemana nějaký kulisák, felčar, jiný bloger či další pokleslý ubožák. Ale nikdy !! žádný slušný člověk, a to, že jich je většina, není žádných pochyb.

Každý prezident se zapsal do historie tohoto státu a o každém se učí a budou učit děti ve škole.

Kdežto vy, co druhým veřejně, či skrytě přejete smrt druhému člověku .............. budete pouze statistika.

!!

4 5
možnosti

Otázkou je, jak se ing.Zeman výkonem své funkcie zapsal do historie tohoto státu a co se zrovna o něm budou děti učit...

4 0
možnosti
Foto

Existují fámy o tom , že v některých státech nevalné pověsti udržovali již mrtvého politika virtuálně "naživu" proto , aby se zachoval pohodlný status quo. Podobně , jako když nehodní potomci udržovali stejným způsobem babičku , aby mohli užívat její důchod.

Některé výroky a skutky našeho pp mně připadají tak nesmyslné a nelogické , že snad ani nemohou být jeho.;-D;-D;-D

9 2
možnosti

Je sice otrava to psát do každé související diskuze, ale vás si, pane Turnere, ujít nenechám;-) Takže: Hřímám proti politické korektnosti, ale Polčákův výrok mě nijak nepopudil. A to navzdory tomu, že já bych něco takového nenapsal.

4 0
možnosti
Foto

Jsem toho názoru, že Zeman reálně usoudil, že na změnu Ústavy a další volební období nemá šanci a proto odpadly veškeré zábrany, protože už se před volbami nebude muset přetvařovat. Vytáhl tedy svou skutečnou tvář, horší než dříve ukazoval. Ano, tažení za pomstou začal hned po první volbě, ale teď k tomu naplno přidal potřebu uspokojení zbytnělého ega a tažení za "poctami", kterých se mu doma nedostává.

Ono to vyjádření Polčáka nebylo příliš taktické, ale čemu se Zeman diví, když už dávno vyhlásil tento národ za sestavu idiotů. Nemůže se tedy dočkat sobě rovného a adekvátních výroků, o brilantních bonmotech ani nemluvě.

Zeman se evidentně vykřesal ze zátěže před druhou volbou a určitě do propadliště dějin "zahučí" s koncem svého volebního období. On samozřejmě nezmlkne, ale vyšumí jako Klaus, popř. Paroubek. A je to tak správné.

P.S.: dal jsem vám karmu. :-)

12 1
možnosti
Foto

Souhlas a snad nebude považováno za hyenismus , když dodám : už aby to bylo.Myslím tím ono "zahučení " , jinak ať si důchodu užívá třeba tak dlouho jak ten jiný Milouš....

4 1
možnosti