Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda fakt by mě zajímalo myšlenkový pochod, kterým autor dospěl k závěru, že podobným výrokem někdo zastaví humbuk kolem téhle kauzy;-D.

0 0
možnosti

"Přál bych si, aby byl nevinen a věřím, že je nevinen, protože mi říkal, že je nevinen," řekl dnes Blesku Zeman k Babišovi.

Myslí mu to skvěle!

;-D;-D;-D

9 1
možnosti
Foto

To nesporně myslí. K nelibosti mnohých;-D

3 2
možnosti

Vždy znovu a znovu mě udivuje, co vede lidi k tak nekritickému zbožňování jakéhokoliv politika.

10 0
možnosti
Foto

Ano. Obzvláště s Vaším výrazem ,,jakéhokoli" souhlasím;-)

2 0
možnosti

Dnes i na toto téma byly OVM.....

2 0
možnosti
Foto

;-) Pustil jsem si záznam. Stále stejná ,,chutˇovka". V.M. coby ,,nestranný" moderátor svého pořadu nepřekvapí, a ani dost dobře nemůže. Asi nemůže i proto, že kdyby byl skutečně nestranným, už dávno by svůj pořad neměl.

3 2
možnosti

I přes tradiční diskuzní řádění místní protizemanovské partičky jednoznačně po českobudějovicku a tj. zasloužená karma. R^

3 6
možnosti

I přes tradiční diskuzní řádění místní prozemanovské partičky, nemůžu ani náhodou dát karmu. ;-)

7 1
možnosti

:-)......Pane autore, jak sleduji diskusi, dovolil jste si moc! Obhajovat presidenta, kterého poslanec EUrounie Polčák odsoudil k smrti, protože se mu nelíbí ! Alespoň se odhalil, že je součástí té sebranky, které současný president vadí, protože neskáče podle jejich not.

Mně se pan Zeman moc líbí, nevadí mi jeho fyzické problémy, jsem starší než on, tak vím jak je žití obtížné, mně se líbí jeho hlava! Ta je pořád super a všichni Polčáci a jemu podobní nechť z toho zcvoknou ! R^R^R^!!

6 10
možnosti
Foto

Myslí mu to skvěle, jen by měl při tom přemýšlení trochu líp vypadat. To jeho kroucení hlavou a očima působí poněkud dementně.

1 1
možnosti

Váš příspěvek nepostrádá logiku a přízeň. Pokud přízeň logiku ovlivňuje - Je to i logické. Chápu. V mém případě nechápu - Proč tomu ovšem tak je ? Vy automaticky panu Zemanovi již přidělujete roli - Která mu nepřísluší ! Tedy, být rétorem - mentorem - hegemonem dění v ČR. On o tuto usiluje, to je pravda. Vzniká novodobá situace, kdy do ustáleného Parlamentního systému , je vkládán ten jeho. Jasně se prokazuje, že s tím si řada lidí vůbec hlavu neláme ! Mesiášsky - vůdcovský prvek stále sílí. Dochází to tak daleko, že je přimíchán i populisticko směšný příklad - Před 1 rokem tvrdím něco, abych o Abolici zase tvrdil přesný opak! Zeman by se zesměšnil - podobně se vyjádřil Babiš. Smáli jsme se komunistům za bláboly - Další jsou obdivováni? Už i sdělí, co zablábolí předem ! Pokud budete ovlivňovat logiku přízní - Vždy z toho vyjde pokroucenina a chaos. Děje se, vítejte v Bachově absolutismu u Banánovníku ! Chaos a rozštěpenost je zde - Dobře se v tom vládne a mate ... :-)

6 2
možnosti
Foto

Omlouvám se, to mělo samozřejmě být "+".

1 0
možnosti

Dobře napsáno. Karma. Ti co, zde kritizují se orientují jen dle toho, co si o Zemanovi přečtou, sami ho neposlouchají. Pak je logické, že ho nenávidí, protože Zeman je 90% médií jen kritizován , většinou účelově. Stejně je to s AB. Prezidentovo odůvodnění možné abolice bylo zcela logické, protože teď už se z celé kauzy stala jen trapná politická fraška, nic víc. Žádný soud by na tom už nic nezměnil.

6 7
možnosti
Foto

Jak Zeman pravil, dobře pravil. Ámen.

4 1
možnosti

Komedie pokračuje...Nejvíc je na celé té justiční blamáži bit samotný Bureš, kdy se jasně ukazuje, kdo nad jeho osudem ve finále rozhoduje – na duši i tělu zdecimovaný stařecRv

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS