Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsme podobně ukotveni a já, pak zřejmě tvořím "Pravý střed". Sázím na činorodého člověka - Jeho selský rozum hospodáře a vztah k přírodě. Stručně = Nesužujme jej - Nechme jej žít, tvořit - Žádejme byro a regulační minimum - Vrátí se to v jeho přínosnosti maxima. Z takto získaného, řešmě pomoc těm skutečně potřebným ...

Pak vidím přesný opak nepřirozenosti! Opětovné snahy určovat to správné - nové nastolování hodnot nesmyslných - Tuze vymáhaných poručníkováním a regulacemi. Náš Stát, vidím rozparcelován dvěmi jedinci - Kontraverzní populista si hlídá své investice a druhý hojí volutnaristickými zásahy své Ego. Výsledkem je současná rozštěpenost - Nic neobvyklého, nicméně již přechází až do stavu iracionálních emocí .Řada lidí podléhá mínění, že zdrojem blaha je stát - nikoliv oni samostní + Mesiášský prvek vůdcovství je opět zde ...

Vidím tedy obrovskou nerovnováhu, kterou si přeji srovnat. Přes všechny výtky, pak volím ODS. Jistě, zaplatila za své skandály, beru to za správné, i dobré - Zkušenosti s katarzí toho minulého. Proto, se s jistou nedůvěrou dívám na "Nově se tvořící spolky" - Trikoloru. Rozumím naději jedince - na straně druhé není možné neustále naskakovat - "Že konečně, už je to vono" ! Nejsem stihomam, nicméně se nemohui zbavit dojmu, že ve skrytu se jedná o Projekt tatíka - V. Klause. Nitě, které již 30 let předou s kamartádem Zemanem jsou až neuvěřitelné - Trikolora = Jako další modifikace bývale Opoziční smlouvy. Čestnější by bylo, kdyby se Václav rozvedl a uzavřel třetí sňatek. (Bojuje o rodinu přece). Vzal by si Zemanovu dceru - Dostal Hradu a Lánů polovinu. Časem by dobral zbytek a tak bychom měli Václava II. Cílový projekt Trikolory, by byl završen - Tatíci opět spokojeni, jhak jim to pěkně jde !

Závěr - Vše sděluji jako spokojený a nad věcí stojící člověk. Za nejlepší politickou stranu totiž považuji "Sám sebe". Míněno vklíněnou výchovu - vzdělání a chuť makat. Toto se mi celoživotně osvědčilo, bez ohledu, kdo stojí v čele Strakovky - Či dlí n

7 0
možnosti
MB

Omlouvám se zaa délku sděleného = Vypadl mi konec - Či dlí na Hradě ... :-)

0 0
možnosti
PB

ODS s Antibabišem...

Vy toho o programu ODS asi moc nevíte, že? Ale to vám nebrání o něm psát, chápu. Chápu vlastně i vaši volbu Trikolóry. Zní: neznat, nevědět, být ohlupován a věřit v zázraky.

8 4
možnosti
JT

potom co za šaškárny provádí Hřib a Kolář, je to jediná rozumná volba

7 5
možnosti
ND

V prvnim shledání s programem Trikolóry jsem si řekla, ano, jsem i já takového přesvědčení, jsem konzervativec, konečně mám koho volit.

Ouha, ještě si počkám, třeba ještě někdo prijde, a proč to? Mno, s překvapením jsem si přečetla reakci Pam VKml. na moji docela nevinnou otázku.

Zatím si myslím si, že k dalsim volbám nepůjdu...

4 1
možnosti
Foto

ČSSD prý určuje vládní agendu;-D

Sorry jako ale ČSSD je jen stafáž pro babiše a stala by se jí i trikolora. Babiš by ji možná přepstil jedno nějaké téma-třeba školství a jinak by si stejně jako s ČSSD dělal co chtěl

4 3
možnosti
LC

Ani když měla ČSSD ve volbách 25%+, měla premiéra a ve vládě většinu, nedokázala prosadit tolik hovadin co nyní za pouhé dva roky. 15 poslanců, 5 ministrů. Dokázal někdo v historii ČR, z takového volebního nic, vytlouci takový politický kapitál?

5 2
možnosti
Foto

R^ Vaše volba, Vaše rozhodování, tudíž to vše i Vaše právo Jene. Jen a pouze Vaše, a nikoho jiného;-)

4 0
možnosti
Foto

No ještě že jste nám to řekl :-/;-D

13 1
možnosti
JJ

Ehm... je jistě jenom náhoda, že Klaus junior si z celé Prahy vybere naprosto neomylně za sídlo své strany právě barák, který vlastní oligarcha z Ruska. Koluje už o tom i vtip. "Haló, to je Moskva"? Stranu už mám, co dál"?

Obranu toho normálního světa zahájil V.Klaus Jr. obranou maršála Koněva v Dejvicích.moc si notuje s nočním vlkem Foldynou.

Chudák normální demokracie dostává pěkně na p.....budku.Trikolóra neni ani stranou ani hnutím, ale zastřešujícím orgánem politické mafie, která stojí za zvolením Zemana a teď má vytáhnout k moci Vašíka juniora.

21 6
možnosti
RW

To sídlo si vybral podle toho kdo jej vlastní, nebo podle toho kde je a jaké měl při výběru alternativy??

Asi jej budu volit, ještě nic neudělal aby se mu skutečně dalo věřit, ale kdo a jakým způsobem proti němu vystupuje je také velmi dobrý idikátor, že se jedná o správnou volbu ;-)

Ohledně "politické mafie" - koho či co máte konkrétně na mysli? V médiích jsem nic takového nezanamenal a ani sám si "opravdu, ale opravdu" nic podobného nedokážu představit 8-o

4 3
možnosti
RW

Děkuji za článek. Reálná svoboda a ústup od vzletných ideologií (které vždy vedly k tragédii).

7 1
možnosti
Foto

Nebojte, oni Vám to místní diskutující rozmluví;-D

2 0
možnosti
JT

Není co rozmlouvat, jenom si tak předčasně uvažuji, třeba volit nepůjdu.

3 1
možnosti
Foto

Ten Váš svéráz nadává takovým jako Vy do ekofašistů, to totiž chtěji jeho případní voliči slyšet. Tady opravdu nepadlo jablko daleko od stromu, arogantní narcis a demagog s ještě větší touhou po moci než tatík....

12 2
možnosti
JT

To je možné, je to Váš úhel pohledu a samozřejmě, že právě v oblasti ekologie úplně nesouzníme. Na druhou stranu v jiných oblastech (deregulace) mu docela fandím. Uvidíme, do parlamentních voleb je zdá se daleko a situace se nějak vyvine. Volit nemusím, ale mohu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik