Diskuse

Závodník

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi máš osobní blogerský rekord, vtom případě gratuluji!R^

0 0
možnosti
Foto

Martine, gratuluji k audině a přeji Ti, aby majitel - majitelé - před tebou, k ní byli hodní a dobře ji živili! Srnky i prasátka mi také často kříží silnici, proto jsem pekelně stále ve střehu. Dobře jsi to popsalR^:-)

0 0
možnosti

I ty jsi to dobře napsal. Díky:-)

0 0
možnosti

Když si někdo netroufá jet rychleji, je pro mě lepší, když jede, jak zvládá, než aby pak dělal nepředvídatelné manévry.

1 0
možnosti

Jezdím už 40 let a jezdil jsem z těžkým tahačem i s autobusem, je to věc řidiče, jak rychle si jede, ať je to pomalu nebo rychle, ale vadí mí neohleduplnost a nepředvidatelné chování řidiče, šlápnout prudce na brzdy a pak teprve dát směrovku nebo ji i nedát vůbec také považuji za velmi neohleduplné nebo kdy řidič jede kolem středové čáry a neuhne ani v místech, kde se dá dobře předjíždět nebo řidiče, který se bojí v zatáčkách a jede v nich hodně pomalu, ale na rovině to zašlápne až na podlahu, takže ho jen stěží máte šanci pak předjet a našlo by se toho více;-).

4 0
možnosti

Tak to jste mel stesti, ja jak vidim ve zpetnem zrcatku Audi, tak uhybam na bok, jak to nejrychleji jde.

2 0
možnosti

Ze spisku jsem trošku na rozpacích. Také znám případy s 'loudaly' a mnohdy těžko odhadnout proč se loudají. Důvody mohou být i logické a pádné. Ovšem mnohem více mi vadí křečouni, kteří se pověsí za zadní nárazník i když člověk jede v tom úseku maximální povolenou rychlostí. O dvousekundovém bezpečném rozestupu asi nemají ani ponětí, nebo nemají zatím dost zkušeností či jsou prostě hloupí. Často se též sezkávám s řidiči, kteří před semafory stojí na plynu i když je zřejmé, že již padne červená. No a pak jsou nuceni zprutka brzdit nebo projet na červenou. Je zřejmé že i za volantem a možná o to víc je třeba myslet a předvídat. A hlavně v klídku.

9 1
možnosti

Máte si koupit něco pořádně vysokého, aby srny a děti nerušily zbytečně cestu a hlavně nemohly poškodt vůz.

pro hlupáky - sarkasmus

4 0
možnosti

Děkuji všem karmujícím a zvláště přispěvovatelům, které příběh zaujal až tak, že se tady ozvali. Zájem mě nadmíru překvapil, takže potěšil. Popřejme si hlavně šťastnou cestu a během cestování udržet nervy na uzdě. Jak napsáno, vyplatí se to.

11 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 16,54
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy