Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to marný. Pan Drahoš měl pravdu.

1 0
možnosti

Kdybyste, paní Krusic, měla problém s tím, že jsem napsala, že se zdržím komentářů pod vašimi texty, tak to bylo míněno od příště, od vašeho příštího textu. :-)

0 0
možnosti

P28e21t41r 49T61o87m96e16k

21. 9. 2019 19:54

Tak konečně je Rath zase na světě. Jak může být někdo tak strašně naivní, že si myslí, že Rath je čistý?

2 1
možnosti

Myslím, že tohle není naivita, ale nevím co to je...

3 0
možnosti
Foto

Fakt je ten, že státní zástupce může dozorovat i mimo svůj region, viz dozorování olomouckých státních zástupců v kauze Nagyová Nečasová.

1 0
možnosti
Foto

Rath je stále ještě na svobodě, Krejčíř si uprchne v čase svého zatýkání, řadě dalších desítky let vyšetřovaných gaunerů udělí milost V. Klaus, to vše svědčí o stavu našeho soudnictví a policie a ulice mlčela. Dnes se může vzteknout a přitom jde ve srovnání o lapálii.

0 0
možnosti
Foto

Jistě, Andrej Babiš je čistý jako lilie a David Rath taky. Jen s tou Janou Nagyovou-Nečasovou postupovali státní zástupci správně. Nezdanila kabelky, mrcha jedna. ;-D

3 1
možnosti

omyl, řídila stát a tajný služby...a to vše jako vedlejšák,to byla skutečně chuťovka...;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Vážený pane Buriane -( dnes podruhé):

reaguji znova na váš příspěvek, kterým jste chtěl znevážit, jak moje slova, tak především vyjádření JUDr. Zdeňka Koudelky a sprostě jste tu manipuloval jeho slovy, vytrženými z kontextu - z celého jeho textu. Tímto počinem jste si chtěl zajistit to, že můj blog bude znevážen vaší snahou vysmát, zlehčit a zpochybnit všechno to, oč se v blogu jedná. Moje špatné pochopení slov Zdeňka Koudelky? Aby tedy nemohlo dojít k takové odpornosti - manipulaci s cizím textem( to velmi vypovídá o všech těch milovnících demokracie na Idnes i v republice) - přikládám odkaz právě na článek Zdeňka Koudelky, kde lze dohledat, jak zcela záměrně jste vytrhnul z kontextu jedinou větu a zcela vědomě nedopsal do podstatné.http://blog.aktualne.cz/blogy/zdenk-koudelka.php?itemid=

Pane Buriane, tohle bylo dosti ubohé, viďte!

0 0
možnosti

P52e95t92r 19B58u21r65i80a18n

21. 9. 2019 13:17

Nejvyšší státní zástupce Zeman - uděluje výtky při zveřejňování Pravdy!

Nikoliv, výtku dostal (pokud jí vůbec dostal v této souvislosti) za demagogické lhaní, na které vy jste nalítla všemi deseti. A je příhodné, že se Koudelka nimrá v naprostých margináliích a obsah oné výtky nezveřejní. Nebo vy snad víte, za co konkrétně dostal výtku? Třeba za lži, nebo zveřejnění služebních věcí?

Ale popořadě. Minule i dnes se holedbáte tím, že zatímco všichni jsou hloupí, vy všemu rozumíte. Už z úvodu blogu je ale jasné, že vůbec netušíte, která tluče. Ti demonstranti volali po nezávislosti státních zástupců v tom ohledu, že se ministryní spravedlnosti velmi náhle stala členka ANO, která má právo ze zákona podat předsedovi vlády Babišovi návrh na okamžité odvolání státního zástupce dozorujícího jeho vlastní kauzu. A to vše zrovínka jen den po předání vyšetřovacího spisu na SZ.

Nezávislost státního zastupitelství, tak jak vy si ho představujete, tedy že kauzu bude vyšetřovat vždycky to SZ, pod které vyšetřovaný spadá, neexistuje a tedy nikdy nemohlo být porušeno, jak lže Koudelka. Dozorující SZ může změnit nejvyšší státní zástupce, vyplývá to ze zákona a je to pochopitelné. Není možné, aby vyšetřování krajského hejtmana dozoroval krajský SZ a okresního starostu okresní SZ, protože u tak vysoce postavených papalášů je velká pravděpodobnost, že se důvěrně znají. Ostatně ani sám Koudelka, vysoký činovník ČSSD a Rathův kolega, nikdy nezpochybnil, že by Rath nekradl, jak se nám snažíte podsunout. Pouze čeří vodu okolo dozorovaného SZ. A je pikantní, že ač sám několikrát v prohlášení uvede, že nejvyšší SZ může změnit působnost SZ, v závěru to popisuje jako porušení zákona a vy jako "hrůzu".

Zde ukázka: Je tedy možné, že zákon stanoví, že státní zástupce dozorující trestnou činnost může být libovolně určen vyšším státním zastupitelstvím.

Tak potom vězte, že hrůzou je to, jak vás Koudelka napálil a jak vy naprosto nerozumíte tomu o čem píšete, a ještě ostatní posměšně nazýváte hlupáky.

5 0
možnosti

Tak nějak, pane Buriane...

2 0
možnosti

Letenská pláň: "Nechceme trestně stíhaného premiéra" !!!

-------------------------------------------------------------------------------

Budiž vám vyhověno! :) i tak budete chodit a hledat, vrtat a nadávat!

Dobře píše to děvče :) a nedá se!

Příjemný a pohodový víkend z Seaside Grand Hotel Residencia - Gran Lujo .

Zasloužená karma!

;-)R^

2 1
možnosti

:-), tak a ́t je Vám tam krásně, pane Arnolde. A děkujuuuu,......V

1 0
možnosti
Foto

Když čtu různé výkřiky o zlodějích nebo když čtu o tom, že u vás v Praze se lidé dokonce srocují do davů a žádají potrestání, vytane mi na mysl doba Jindřicha Bobliga z Edelstadtu. Lidé se nechali přesvědčit různými prospěcháři, že daná osoba je naskrz špatná a že je potřeba ji upálit. Davy se rády účastní veřejných poprav. Ani za stovky let se nic nezměnilo. Asi to tak musí být, ale beze mě. Vám karma, Beatko.

2 4
možnosti

Jarmilko, děkuju za příspěvek k zamyšleníR^.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS