Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná by stálo za to definovat, co je to "aktivista". Znám pár lidí, kteří jsou za aktivisty označováni a přitom dělají takové věci, že učí školní děti (ty, co do školy chodí) třeba jak šetřit vodou, poznat, že asfaltové a betonové plochy jsou horším řešením než trávníky a podobně. Další zase pomáhají lidem utvářet si své prostředí třeba vytvářením komunitních zahrad nebo zanedbaných ploch mezi domy. Jiní zase radí lidem, jak se vypořádat s vedrem nebo jak změnit chod své domácnosti, aby spotřebovala méně vody nebo energie. Není to tak mediálně zajímavé, možnost pronést v OSN hysterickou scénu asi také nedostanou, ale jejich práce má nějakou náplň, smysl i výsledky a troufnu si říct, že o problematice alespoň něco vědí.

0 0
možnosti
Foto

Aktivisté by měli především přesvědčovat vlády v zemích, které mají na znečišťování největší podíl. S přihlédnutím k průmyslové produkci.

0 0
možnosti

Také vám připadá zvláštní, že jste ještě neslyšel o čínské Gretě?

0 0
možnosti

SašoR^

Píšete dobře. Také mě zarazilo, že slečna se ohání demokracií, ale zcela nedemokraticky požaduje změnu společnosti a to nátlakovými akcemi a bez ohledu na názor ostatních, bez ohledu na skutečnost.

Normální je, že v demokracii se změna děje u voleb. Jen psychicky nevyrovnaní jedinci chtějí všechno hned a teď

9 0
možnosti

.... řekněte jim, aby až z nich budou muži a ženy, měli v úctě ideály svého mládí.... vzpomněl jsem si na hnutí Brontosaurus....

4 0
možnosti

Výborný článek.

6 0
možnosti

Super !

Všichni klimaalaristé by měli dobrovolně podstoupit vaporizaci. Jejich uhlíková stopa do budoucna bude tím pádem neutrální.

A o to přece jde !

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik