Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jj, je to takový šašek, že skoro polovině národa, jen když slyší jeho jméno stoupá krevní tlak, někomu i praská žilka. No, hlavně že nemůže být zvolen potřetí, že?

0 0
možnosti

J62a45n 86R40á61ž

21. 9. 2019 14:27

Buď Babiš Zemana něčím hodně naštval, nebo někdo, kdo Babiše musí mocně nenávidět, tu kravinu s veřejným prohlášením Zemanovi, našeptal.

Že Zeman už prokazuje známky senility, netřeba pochybovat, ale kdyby si myslel jak tím prohlášením Babišovi pomůže, tak to by ukazovalo na naprostou destrukci jeho mozku.

0 0
možnosti
Foto

Pan president svým výrokem jen potvrdil, že o nevině pana premiéra není přesvědčen.

2 0
možnosti

Abolice je svinstvo, které nemá v právním státě existovat (přitom milost jako takovou v oprávněných případech chápu). Listina práv a svobod, která je jedním z axiomů našeho právního řádu, zaručuje každému právo na spravedlivý soud. Institut abolice je s tímto v naprostém rozporu.

6 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Zeman tím popírá důvěru v nezávislou justici. Rv

4 0
možnosti
Foto

Měl byste brát ty výroky, tak jsou. Zeman přece v tom vystoupení říká, že by o abolici neuvažoval, kdyby Šaroch spolu se svým šéfem nezastavili trestní stíhání. Ale že se však tímto situace změnila. A že tedy kdyby se do toho někdo vrtal, takže zasáhne, protože ten vrták to zastavení by zrušil.

1 0
možnosti
Foto

Čímž Zenam ukázal, že nevěří v nezávislou justici. (Radši dávat abolice než věc nechat postoupit dále a nechat ji vyšetřit soudem) Co kdyby náhodou, že? :-(

2 0
možnosti
Foto

On by byl náš moudrý pan prezident k smíchu. Ale on je spíše k pláči. Ba co víc, je spíše ke znečištění si oděvu.

2 0
možnosti

Říká Vám něco pojem Asertivita? Pokud ne, zkuste Wikipedii. A například čvrtým "asertivním právem" je právo na změnu názoru. Vadí Vám změna názoru u Zemana, ale už ne u jiných politiků (včetně "politické turistiky" ) či u celých politických stran, kdy často nedodržují či rovnou popírají část svých volebních programů? Ani Vy osobně jste v životě nikdy nezměnil žádný názor? Co se mne týká,změnu názoru jako takovou bych Zemanovi asi nevyčítal. Ano, uznávám, že jako hlava státu je ze všech nejviditelnější a tak každý jeho výrok se takhle propírá. Co se mi možná příliš nezdá, že jeho výrok (o abolici) byl asi takový... zbytečný.

1 1
možnosti
Foto

Na straně jedné jedno vykonstruované trestní stíhání premiéra, na straně druhé vygradovaná hysterie pražské kavárny která se vzteká nad svým dalším neúspěchem.

To jsou opravdu zásadní témata ve státě s naprosto nedostatečnou bytovou výstavbou, nejrychleji rostoucími cenami nemovitostí v EU a jednou věčně rozkopanou a ucpanou dálnicí připomínající tankodrom...:-)

3 2
možnosti
Foto

Mnozí se utěšují tím, že Zeman není navěky; nevím, jsem-li optimista či pesimista;(*) považuji se zde za skeptika (smajlík :-/ to docela vyjadřuje) – opravdu nemůže přijít horší prezident? Babiš? Okamura? Jako bezdětnému padesátníkovi, který nemíní zatěžovat uhlíkovou stopu dalším potomstvem(**), by to mohlo být šumafu, ale nerad bych žil a dožil stáří v další totalitě, kdy většina voličů dělá stafáž zdání slušnosti tím, že volí neslušné (je jim to jedno? rezignují?)...

---

*) Známá anekdota – s výhledem do budoucna se optimista učí anglicky, pesimista rusky/čínsky/arabsky, realista střílet. ;-)

**) Výhradně nadsázka, vtip; jen už mi nepřipadá v mém věku patřičné mít děti.

3 0
možnosti
Foto

Pro člověka který zažil komunismus může tato zkušenost být dosti stresující. Nedovedu si představit totalitu v srdci EU. Jsem optimista. :-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS