Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zeman měl být tentokrát zticha a byl by klid. Co se týká stíhání Babiše, tak dnes musí být každému jasné, že to bylo na politickou objednávku, jeho odpůrci se jej chtěli nadobro v politice zbavit. No, nepovedlo se faulem, tak snad příště to zkusí legálně u voleb! I když tam se jim léta už nedaří!

2 0
možnosti
Foto

Zřejmě tímto způsobem chtěl prezident Zeman varovat Babišovy nepřátele, aby se nepokoušeli vyrobit další obvinění.

0 0
možnosti

....politická objednávka to evidentně byla od začátku ať se vám to líbí nebo ne.Babiš s tím přečkal dvě volení období a přesto ho lidé volí,evidentně proto,že vidí,slyší a myslí.To je demokracie.President má na abolici právo,a vůbec se mu nedivím,že by tu šaškárnu v případě pokračování zastavil...i to je demokracie.....pokud se vám to nelíbí,zkuste to u demokratických voleb změnit...avotomtoje.

2 1
možnosti

Pokud se zaklínáte vším dobrým co Vám přinesly Mayovky vzpomeňte na vážnost, kterou mladí bojovníci i celý kmen měli ke stařešinům.

1 0
možnosti

Pane Kroupo, ono to vypadá tak, že si zneuznaný Miloš Zeman léčí komplexy a jde vědomě proti větru s vědomím, že se mu v té jeho válce proti všem nemůže nic stát a čím více lidí nas..e, tím lépe se cítí.

5 1
možnosti

J87o42s58e96f 40S69i22l81h97a

21. 9. 2019 10:03

Ale mi tu máme prezidentský systém, pane, probuďte se! Zcela v rozporu s ústavou. A je to právě Váš štvaný hrdina, kdo nám ho zavedl. Protože bez prezidenta, kterého pase, aby se mu nic nestalo, by byl v kriminále. Takže podle Vás, když se občané veřejně vyjádří, tak je to štvanice?

7 1
možnosti

Ti "hoši" se navzájem potřebují, ale současně soupeří o moc. Babiš měl naději vítězně vybruslit z kauzy Čapí hnízdo a nabrat tím politické body. Něco takového ale Zeman připustit nemohl, Babiš není jeho kůň, Babiš je jen jeho nástroj. A tak tím zdánlivě unáhleným a nelogickým prohlášení Babišovi šanci těžit z výhry mazaně sebral. :-)

A podporovatelé Babiše, donedávna účelově hájící i Zemana, teď mají spoustu práce s tím, se najednou od Zemana distancovat. A na pomoc si berou i Vinnetoua a tři mušketýry. ;-)

7 1
možnosti

Myslím, že jste emočně přetlakován a jenom se ventilujete způsobem, kterým sám kritizujete.Máte na to pochopitelně právo. Sem tam ale něco ujede, sem tam něco přeženete.

"překročil Miloš Zeman veškeré myslitelné hranice" , "celé šetření bylo přeci zbytečné", atd. To jsou výrazy, které z principu nemohou být pravda.

Tak jako v případě ministra kultury tak i v tomto případě se hraje dvojí hra. Jedna, která se jeví a patřičně rozmazává konsumentům mediálního obsahu a druhá, na kterou vidí málokdo a hraje se vzadu za kulisami. Vyjádření presidenta není proto šťastné pro sledovače mediálního obsahu - my všichni. Nevynášel bych jeho signál pro ty vzadu tak vysoko na stupnici hříchů. Signálem, že se hraje jiná než presentovaná hra je pro mne například délka celého divadla. Divadla, kde úvodní zvonek zvonil před mnoha lety než se pan Babiš dostal do politiky. A současně frontální nástup nesourodého slepence stran demobloku, které měly v ruce jedinou hůl. Jak se dají vzájemně válčící strany najednou dohromady, používají jednotné výrazivo svítí mi vždy kontrolka. Takto se vzácná shoda napříč politickým spektrem zázračně objevuje například při jednání o navýšení poslaneckých platů.

Hezký den a trénujte nervy na volby :-)

4 3
možnosti

Pane Kroupo, co byste udělal jako politik, ne jako naivní občan. Ten kdo vyšetřoval a jeho šéf říkají, nevinen, i když ... A jeho vrchní šéf by řekl ne, k soudu ... Zpravidla to bývá obráceně, že vyšší moc hraje ve prospěch mocných. Tak do toho MZ vrazí klín - mohu ale nemusím.

7 3
možnosti

Z mého laického pohledu je problém mezi články vyšetřovatel a dozor nad vyšetřováním. Účelové prodlužování vyšetřování a tím cenná munice "politických" argumentů je příliš lákavé zboží pro které by se mohlo oplatit mhouřit oči. A jak - podle mne správně - píšete president se do toho rozhodl vrazit klín. Mediálně se to pochopitelně rozmázne jinak, ale mediální svět je takový svůj a se skutečností se moc rád nemá.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS