Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan ministr /vejcomistr/ má jasno. Buďto malá políčka, aby mohla nacucávat vodu nebo se běžte pást vážení farmáři v ČR.

1 0
možnosti
Foto

Úplně stejně, jako ještě žádný český ministr zdravotnictví si nevzal k srdci cenné rady praktického lékaře blogera doktora Šimka, žádný ministr zemědělství nenaslouchá a neřídí se cennými radami blogera Jiřího Kindla. ;-(:-/8-o

1 0
možnosti
Foto

Po letech se došlo k tomu, že velké, širé lány od souvrati ku souvrati je pitomost. Vrací se k tomu, co zde bylo stovky let a co bylo těmi lety ověřeno. Vždy se ohospodařovala pole na menší výměru a plodiny se na nich střídaly. Byly remízky, úvozové cesty, kolem polí rostly stromy. Všem mělo význam ověřený stovky let hospodaření na polích. Pole dokázala zadržovat vláhu, vítr neodnášel úrodnou část. Do polí se nervala chemie. V Evropě framáři hospodaří na menších výměrech půdy. U nás to vše zůsatalo na družstevním hospodaření, které k nám bylo přeneseno s SSSR. Farmáři mají do deseti kra, k pastv.ě nepotřebují velké louky Podojí je v určenou dobu naloží konve smlékem na přívěsný vozík. Svezou je na hlavní silnici, kde jsou určená místa podobná zastávkám na autobus a čekají až přijede mlékařské auto, vycucne z konví mléko. Bavorská vláda podporuje chov a pastvu krav na alpských loukách, protože to loukám prospívá. Jsou tam farmy, kde si můžete koupit čerstvě nadojené mléko, chlepa namazaný domácím máslem.

1 0
možnosti
Foto

Z čerstvě nadojeného mléka a z chleba namazaného domácím máslem, které je možné si cestou kolem na farmě v Bavorsku koupit, by při něčem podobném u nás české hygieniky zaručeně trefil šlak.;-O[>-] Proto u nás nic normálně nejde a ani nikdy nepůjde!!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.