Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L15u89k95a81s 66F43i41k61r

20. 9. 2019 2:36

Alberta, Manitoba ani Nunavut toho Trudopa volit nebude - bohuzel Ontario a Quebec ano ... vypada to na rozpad Kanady po volbach.

2 0
možnosti

Aladine, Aladine, tak ty ses otřel o mou kouzelnou lampu?! No, čeština má na tohle řadu mouder: Kdo s čím zachází, tím také schází / Čiň čertu (feminismu) dobře, peklem MeToo se ti odmění, atd. A mimochodem, pane Burgete, to ukazuje na to, že všudypřítomné mobily a sítě s neustálým focením střádají na dnešní generaci bohatý materiál. Který, když někdo bude zlobit, bude vytažen a použit. V souvislostech “všeobecného zhnusení veřejnosti”. Jen si tak matně vzpomeňme na mládí, kolikrát jsme se chovali na nějakých mejdanech či zábavách, že bychom dneska ta (naštěstí tehdy neexistující) selfíčka sami vidět nechtěli a ty momentky v paměti naštěstí upravil a rozostřil milosrdný čas. Karma.

2 0
možnosti

J48i68r49i 43T19i36c16h18y

19. 9. 2019 17:00

Na vzdory skodam, ktere tento levicovy liberal Trudeau zpusobil kanadske spolecnosti (coz jiz zacal jeho otec otevrenim bran vsem vetrelcum) vidim tu absurditu v oznacovani jeho vystoupeni na skolskem karnevalu za rasismus. Ale zavinil si to sam, takto by on osocoval jeho odpurce za podobne projevy. Samozrejme se omlouva, jak jiz se omlouval za to, ze pred sto lety kanadska vlada nevpustila lod z Indie s ilegalnimi privandrovalci a za mnohe dalsi ciny predchozich vlad v minulosti. Co se deje dnes na "zapade", v dusledku fasisticke propagandy levicovych liberalu, je neuveritelne, ale skutecne a zda se ze k nezastaveni - rasismus, homofobie, islamofobie, "gender" inequality. kontinuita pohlavi, vyuka prvnacku oslavujici homosexualitu, bily "extremismus", perverse (anglickeho) jazyka. prekrucovani historie.

7 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 33,64
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik