Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jejej. Delší dobu jsem se sem neměl čas podívat - a vidím, že zde někteří "Rozumní" perlili skutečně neuvěřitelně "rozumně". Obzvláště p.Skácel se zřejmě poté, co viděl, že jsem zde ty neuvěřitelně "rozumné" nesmysly (nějaký čas) přestal korigovat, "osmělil" skutečně neuvěřitelně - a vložil sem do diskuse moc hezký důkaz toho,jak "rozumný" on (a jemu podobní) je. Např. tomuto se ani nechce uvěřit, že by to dospělý svéprávný člověk mohl myslet vážně...:

Petr Skácel: >>Např. samotným autorem, Nicola Teslou, realizované vynálezy.....je známo, že u Niagarských vodopádů vložil k elektromotoru v automobilu (z něhož vyndali spalovací motor) krabičku a tak automobil jel závratnou rychlostí bez použití jakéhokoliv paliva. Na energii získanou z Vesmíru.<<

- je to opravdu neuvěřitelné - ale každý si ten Skácelův příspěvek,ve kterém to v této diskusi napsal (24.9. 22:35), může dohledat.

Nu - a já bych si zde ve své odpovědi dovolil ocitovat toto:

>>(Nikola Tesla) ve třicátých letech ostatně prohlašoval i jiné podivné věci, například že sestrojil stroj na bázi kosmických vln. Bylo to už jen neškodné blábolení psychicky nemocného člověka<<

Zdroj: http://extrastory.cz/vymyslel-genius-tesla-skutecne-paprsky-smrti-nebo-slo-jen-o-hoax.html

Marně si lámu hlavu nad tím, jak nějak výstižně nazvat někdoho, kdo tomuto blábolení psychicky nemocného člověka věří ještě po osmdesáti letech.

Zkuste si, p.Skácele, přečíst třeba tohle:

https://www.sisyfos.cz/clanek/336-konspiracni-teorie

A propos - nemýlím-li se, před časem jste zde, p.Skácele, psal něco o tom,že (tuším že někdy) po 6.10. zde přestanete ignorovat mé argumenty poukazující na ty vše nesmysly. Tak zde teď máte první příležitost. Buď obhájit tu svou "velemyšlenku" o "krabičce, která dokázala čerpat energii z Vesmíru a kterou nám všem mocní tohoto světa zatajili" - anebo uznat, že jste uvěřil naprostým nesmyslům - a ještě jste je zde obhajoval. Tak co, p.Skácele - splníte ten svůj nedávný slib,že "zde v říjnu začnete argumentovat"?

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS