Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Také si to myslím. Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
PS

Každá mladá generace neuznává postupy starých paprdů. Každá mladá generace nějak rebeluje. To prostě k mládí patří.Za nás třeba dlouhé vlasy styl obouvání atd. Bohužel tato rebelie má potenciál poškodit ekonomicky Evropu. Za nás chtěl každý anarchii, nikdo nedomýšlel co by to znamenalo. Ale také nás nikdo neposlouchal. Být to dnes(mít konečné datum a Grétu) tak by to snad i vyšlo.

0 0
možnosti
Foto

Ale vždyť tato generace vůbec nerebeluje! Kde tam vidíte nějaké rebelantství? Cožpak nevidíte, jak je tato generace tragicky konformní vůči politickému statu quo? V politice máte zástupy lidí, kteří chtějí omezovat svobodu a zesilovat moc státu, zavádět další regulace, zákazy a daně - a tito mladí demonstranti jim poskytují podporu!

Chcete rebelující mladé lidi? To by museli být rebelové za svobodu, za laissez faire kapitalismus! Rebelové, kteří by odmítli současný politický směr, který vede stále jasněji k nějaké nové formě totality!

Za svobodu však nikdo nerebeluje.

Současná mladá generace se úplně vymyká. Je to ta nejkonformější mladá generace za posledních deset tisíc let.

9 0
možnosti
IB

I63v79o 11B86o27u95š60e

18. 9. 2019 13:24

Tisice vedcu, ovsem jalych oboru.....

3 0
možnosti
Foto

přírodovědců a ekonomů.

viz např. Oregonská petice nebo Heidelbergská výzva.

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.