Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klasik by pravil... zasloužená karma.Ano není nestranných médií.Ale ne každé je vychýlené jako Protiproud...

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a souhlasím

0 0
možnosti
VM

V84á24c64l94a76v 27M45a82c17h

18. 9. 2019 16:32

Protiproud občas čtu, ne často, je tam spousta nesmyslů. Ale občas tam probleskne zajímavá informace která se pak dá dohledat a ověřit. Pokud bychom zakázali Protiproud, museli bychom toho zakázat mnohem více. Např. některé blogy na idnesu píší zřetelně duševně nemocní jedinci a je tam víc blbostí než v celém Protiproudu.

5 0
možnosti
Foto

Já přeci nevolám po tom, aby někdo zakázal Protiproud. Pokud by jimi nebude porušován zákon, paradoxně bych byl proti tomu.

Vyjadřuji pouze názor na něco, s čím jsem se nedávno seznámil, a co mě i v dříve netušené souvislosti s panem Hájkem docela šokovalo.

1 0
možnosti
PK

Tvorbu citovaného pana H. neznám, avšak jít proti mainstreamu a to alespoň ve zdejších blocích a diskusích považuji za jedině správnou volbu, bo jedině v konfrontaci (nikoliv s použitím vulgarit a dehonestace autora) se lze něco dovědět. Jen škoda,že někteří autoři velice kritičtí a uštěpační na diskusi, tutéž diskusi pod svými blogy neotevírají....já díky bohu mám dva nohsledy,jedni pani a pana Dvořáka. kteří se usilovně o to snaží, (tedy vulgárně označit, zesměšnit vše co píši) jsem jim zavázán;-D,ale nikdy na ně nebudu reagovat, bo nenávist je nakažlivá a to velmi;-D

2 1
možnosti
Foto

Upřímně řečeno nechápu, co je obecně dobrého jít proti mainstreamu, stejně jako nechápu, co je obecně dobrého na tom, jít s ním.

A co je to vlastně ten mainstream? Máme média v rukou soukromých vlastníků a média veřejnoprávní. Nežijeme v totalitě, nejsou tu žádná média vládnoucí ideologie, žádné Rudé právo (maximálně média , která inklinují k těm či oněm, kdo jsou právě u moci). Pokud někdo chápe jako mainstreamová média ta veřejnoprávní, přijdou mi z logiky věci jako ta nejdůvěryhodnější, protože je zcela neovládá žádný jedinec, ani žádná politická strana a je nad nimi daleko největší kontrola jak profesionální, tak i společenská.

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že občasné čtení Protiproudu je užitečné všem a to netvrdím proto, protože bych snad všemu, co Protiproud napíše, věřil. Když postavíte na jednu stranu takové Forum24, Aktuálně.cz a na druhou stranu Parlamentní listy a Protiproud, tak někde uprostřed jsou informace, které hledáte a kterým se dá věřit. V dnešní době je možná důležitější než za bolševika, umět třídit informace. Úplně nejhorší je uvěřit tomu, že jedinou a správnou pravdu má jedno konkrétní médium nebo jeden konkrétní jedinec.

12 2
možnosti
Foto

Mám poněkud jiný názor, ale chci konstatovat, že nevolám po žádné restrikci vůči komukoli, kdo neporušuje zákon. Dále se kriticky vyjadřuji i o "druhém extrému" (tam může patřit Forum24). Na každý pád nespatřuji jakoukoli užitečnost v tom, že zde budou média se zcela jednostrannými extrémistickými postoji. Logické, správně a užitečné mi naopak přijde, že v rámci určitých pravidel a třeba i určité kontroly zdrojů a informací nějaké médium dá prostor různě orientovaným lidem s různými názory.

Myslím, že běžný konzument nemá možnost ani chuť přebírat, co jsou dezinformace a lži a co je pravda. Pak se stane, že těmto dezinformacím a lžím věří, protože ladí s jeho přesvědčením. A tím myslím celé spektrum názorů a tudíž i médií.

1 0
možnosti
Foto

Karma.Problem ovšem je.ze to svinstvo z Protiproudu se přelilo s úspěchem i sem....

6 6
možnosti
Foto

Mně to zase až tak velký problém nepřijde. Ve své podstatě mi připadá správné, že třeba tento blog v rámci určitých pravidel umožní uveřejnit různé názory a postoje různých lidí a možnost se k nim vyjádřit.

3 0
možnosti
PT

P69e36t41r 73T42o31m76e40k

18. 9. 2019 12:02

Už jen ty Hájkovy odporné kecy o Dvojčatech v NY. Jenom naprostý mimoň nebo bezmozek může tvrdit takové žvásty. A ještě by měl zopakovat, že na měsíci amíci také nebyli. FUJTAJBL.

4 3
možnosti
Foto

Nevím, jak jiným, ale pro mě by už jen osoba Petra Hájka byla a problémem, abych v jeho "novinách" publikoval. Myslím tím jeho aktivní účast, ne to, že by byl majitelem společnosti, která nějaké noviny vlastní, jako je tomu třeba u MFDnes

1 0
možnosti
RK

R89a11d28e98k 38K11a23r23a28s

18. 9. 2019 11:28

Pane Turnere, někdo má ČT, Bakalova média apod., někdo zase třeba Protiproud, Parlamentní listy a jiné. V čem máte problém? Nesedí vám názory těch druhých, tak je neřešte a libujte si v těch prvních. Prostě nejste jejich cílovou skupinou. Kvůli tomu nemusíte nikomu nadávat. I tomu se říká demokracie;-)

10 2
možnosti
OM

Hmm, tak pokud mohu posoudit, autor nikomu nenadává, spíš se jen podivuje, proč někteří jinak běžně normálně (samozřejmě z pohledu blogera) píšící autoři přepnou do protiproudího režimu (to jest evropská civilizace a všeobecně západní se řítí do pekel, v podstatě všechno je špatně - kromě Ruska, samozřejmě).

6 2
možnosti