Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...když začnu porovnávat Sobotku a jiné tak Babiš si tu pochvalu zasloužíR^!!

0 0
možnosti
EH

AB se stejně jako ostatní nechce omezovat. Na druhou stranu je třeba zasáhnout tam, kde se dělá byznys z "antiekologie". Třeba zákaz prodávání odpadků a ať si je západ třídí sám, když jsou tak uvědomělí. Jinak jsme s tím zakazováním plastových tašek a víčky na poutku opravdu směšní.

2 0
možnosti
MB

AB je možno pochválit za jednu věc = Že si je vědom našeho ukotvení v EU a NATO. Přes všechny byro a nařizovací peripetie jde o naše místo. Kdybych dlužil bankám 44 miliard Kč - Hrozila mi basa - Mluvil bych a choval se podobně. Problémem je, že jeho pragmatismus již přerůstá v nedůvěryhodnou řečnivost. AB výroky - činy, si mnohdy odporují i v zásadních rámcích. Nevím, zda by se našla nějaká sázkařská společnost, která by na to vypsala kurz. Zřejmě by muselo být i kriterium - Řekl Dopoledne - Odpoledne ... ! :-)

7 0
možnosti

Já bych těm "pátečním ekologům" sebral počítače a mobily, a nahnal bych je na farmy a do lesa, aby tam ekologickým způsobem(technologiemi tak 17. století) dobývali z půdy obživu.Odhaduji, že zimu by jich přežilo tak 5%.

6 0
možnosti
LV

Ten výrok je pravdivý. O tom není sporu. Ale jak víme, Andrej Babiš na tom, co říká, zas tak nelpí. Viz tanečky okolo vlastnictví Čapího hnízda nebo aktuální divadlo kolem uznání/oduznání Kosova. Takže to berme jako průzkumný balónek směrem k Bruselu. Za pár dní může být všechno jinak.

5 1
možnosti
Foto

Ano, to bylo první vyjádření, co jsem četl nebo slyšel, od Babiše a schvaluji ho. Se všemi ostatními se tak bezvýhradně ztotožnit nemůžu.

2 0
možnosti
PV

P26a41v69e24l 48V84é64b94r

18. 9. 2019 9:37

Jak já jen s vámi souhlasím, a to Babiše vážně nemusím...

1 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas! Všem těm alarmistům vypnout elektriku, sebrat auta, nakrmit je zeleninou, a mohou se odstěhovat do jeskyní ! R^R^R^

1 0
možnosti
MB

Stando, pokud to bude Dotováno - Nejsem proti ! Pokud i na Hnízdě čapím byla klokanům - koze, strava z veřejného rozpočtu placena - Jde nepochybně o pokrok v zájmu i nás obou ! Proč bychom jinak odváděli daně ? Pořiďme si jeskyně - hnízda vedle sebe ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik