Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Šedivá je teorie a košatý je strom života. K tomu aby byl p. Babiš odsouzen chybí jen to jediné tj. jeho osobní přiznání, že od začátku plánoval podvod. Jistě by napomohly i odposlechy, které nejsou. Takže se můžete jít se svou terorií klidně klouzat.

Je zřejmé, že předmět dotací reálně existuje na rozdíl od stovek případů kdy nebyly splaceny čerpané úvěry a vysvětlením byl jen nepodařený podnikatelský záměr.

5 1
možnosti
PK

Tak dokonce trestný čin? Už jsem četl různé pro a proti výroku SZ,ale toto jsem si nedovedl představit. Je li původcem silná nenávist? To lze pochopit , ale jako logická úvaha to nemá opodstatnění...

5 2
možnosti
MG

Nechovám nenávist vůči nikomu, tedy ani vůči AB. Snažil jsem se věc vysvětlit logicky a seriózně. Posouzení věci mi nepřísluší, napsal jsem svůj názor.

1 0
možnosti
DR

Názor? Máme demokracii, takže jakékoli rozhodnutí je nutno respektovat. Tečka.

5 3
možnosti
MG

Jsem toho názoru, že pokud by se jednalo o nezákonné rozhodnutí, tak by mělo být zrušeno. Čili tvrzení, že je nutno respektovat jakékoli rozhodnutí, a to dokonce i takové které by bylo nezákonné, myslím že nemá oporu v pravdě.

3 1
možnosti
JH

J33a32k83u96b 24H40o77z44a

17. 9. 2019 13:02

Neměl byste tedy na základě konce svého textu podat trestní oznámení?

5 0
možnosti
MG

Takovou povinnost nemám a nijak se do podávání trestních oznámení nehrnu. Leda když někdo udělal něco přímo mně osobně a byl jsem si jistý, že to tak bylo nebo jsem si to myslel. Pan Babiš je premiérem, některé věci se mu, myslím si podařily, jiné méně. Kterých bylo více, to nedovedu posoudit. Stále to je vítěz voleb a má mandát řídit vládu. Momentálně byl pravomocně zproštěn viny a nemám dost znalostí k tomu, abych posoudil, jestli je můj názor oprávněný, čili to je situace, kdy se mohu zeptat na názor v internetové diskusi, ale ne s tím běžet na policii a třeba tím zdržovat.

2 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik