Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čemu říkáte dálnice? ;-D

0 0
možnosti

J96i82ř14í 44V25o42l57k79a

17. 9. 2019 9:32

Zkusil jsem jet po silnicích první a druhé třídy, abych se vyhnul Praze, jejímu slavnému okruhu. Tolik semaforů kvůli opravám jsem ještě nezažil, ale budiž, hlavně že se to opraví, horší je to s objížkami, které jsou značené tak špatně, že to snad zná jenom člověk místní, což se nám ve dvou případech potvrdilo. Objížka byla vedena trasou, kde by člověk nevěřil, že je to ještě silnice. Vyhnout se proti jedoucímu vozu bylo pro oba aktéry na úrovni kaskadérství. Necháme si ničit silnice přetíženými kamiony a nikdo ani nehlesne. Nerozumím tomu, hned za hranicemi nás sejmou policajti za každou blbinu okamžitě. Proč to neděláme taky. Vím, že se už asi nikdy normálních dálnic v České republice nedožiji, ale stejně nikdy nepochopím, že Pražský obchvat je v nedohlednu, proč u nás všechno musí trvat tak dlouho, proč se víc kecá než doopravdy udělá. A vlastně, kam jdou ty šílený prachy???? A to jezdíme za dálniční známku po silnicích, které to svými výjezdy a nájezdy připomínají. Mohl bych napsat příspěvek na několik stránek, na zbytečnosti nemám čas.

1 0
možnosti

Zkrátka, když člověk nemá ty morální zásady v sobě, represemi zvenčí mu je nevnutíte...

2 0
možnosti

Máte sice pravdu, ale až tak bych dopravu a řidičskou morálku v civilizaci na Západ od nás tolik neadoroval. Například Němci u nás dělají takové věci, které by si ve své zemi nedovolili. V Paříži pro změnu cyklisti dělají slalom mezi kolonami, takže o to více musíte být obezřetný.

Otázka je jaké ohledy mají stavební firmy, které preventivně rozkopou silnici na podklad, aby náhodou nepřišly o zakázku a pak dělají na jiné práci u jiného zadavatele?

2 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik