Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56i74ř23í 15M78í86k29a

18. 9. 2019 11:29

Ty baraky pry musely spadnout z toho duvodu, ze tam byly dokumenty z vysetrovani zlocinu. To ma i souviset s tim, proc byla v Pentagonu zasazena prave kancelar sefa namorni rozvedky. Je udajne snaha uz radu let Clintonovi a lidi okolo dostat k soudu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Whitewater_controversy

Vemte si kolik lidi kolem Clintonu zahadne umira na sebevrazdu

https://en.wikipedia.org/wiki/Suicide_of_Vince_Foster

No, spekulace.. nicmene pokud si je skutecne zborili sami, pak ze by jako bonus zbrzdili vysetrovani vuci sobe, zni dost rafinovane. Zabit prislovecne dve mouchy jednou ranou.

Jedna z nejvetsich podivnosti je take John O Neill.. Detektiv FBI, ktery sel po Usamovi, Al Kaide. Zemrel 11. zari 2001 v budove WTC svuj prvni den v praci jako sef bezpecnosti, po tom, co odesel z FBI, kde si stezoval, ze je mu z vyssich mist braneno jit po Al Kaide. Ta mela za Clintona nejakou zvlastni magickou ochranu, ktera je pomerne obsirne zdokumentovana.

Podobne dosvedcil k nezajmu medii sef na americke ambasade v saudskoarabskem meste Jeddah. Protestoval proti tomu, ze jsou udelovana viza do USA ocividnym teroristum. Nakonec ho vyhodili.

Tohle vsechno a vice masmedia z nejakeho duvodu nechteji, aby lide vedeli. A misto toho nas zavaluji otazkama "Jak si zajistit bezpecnost?" a svlikaji nas na letistich a delaji, ze nevidi tyhle giganticke diry v bezpecnosti. Podobne jako plosne ignoruji onu studii z Aljasky linkovanou v clanku.

0 1
možnosti

???? a MOŽNÁ JEŠTĚ VÍCE OTAZNÍKŮ ZŮSTÁVÁ! Pro mne je na předním místě pád třetí budovy. Nebyla zasažena, ale na druhé straně, kdyby to bylo sehrané (a tady je další otazník - kým?), tu třetí budovu pro následný efekt už nepotřebovali. Vysvětlení otřesy po pádu dvojčete mnozí statici odmítají.

Stejně tak v následných, někdy nesmyslných válkách, pod hlavičkou USA - plánovali Američani exodus běženců do Evropy a nebo jen potřebovali vystřílet starou munici?!

1 0
možnosti

Také věříte na chemtrails? Podle vaší logiky by to bylo spiknutí ještě obludnější, a tedy pravdivější...

1 2
možnosti

No mě to připomíná toto:

Letí letadlo z Havaje a obstarožní frajer v obleku sedí vedle nalehko oblečené zralé, blonďaté, ženy co si čte.

- madam nemohli bychom si povídat? - ovšem a o čem?

- třeba o jaderné fyzice ;-) - dobrá, ale napřed vám položím pár otázek

- ovšem;-) - víte co vyměšuje koza? - přece bobky!

- a kůň? - koblížky - a kráva! - koláče!

- a proč když všichni žerou seno?

- to nevím?

... nevíte, a to si chcete povídat o JADERNÉ FYZICE?

2 0
možnosti

Neuvěřitelné, sprosté slovo jsem pouze naznačil a vytečkoval to, co slovo identifikovalo a automat mi příspěvek přesto zakázal. Nu dobře, takže si sprosté slovo představte namísto formálního výrazu:

Tento vtip totiž končí jinak, ta dáma řekne : "Takže vy neznáte ani exkrement a to si chcete povídat o jaderné fyzice??"

1 0
možnosti

V podobném duchu už se tady kdysi vyjádřil i bloger vystupující pod pseudonymem "Ladislav Větvička". V diskuzi jsem se zeptal, kdo věří tomu, že i když by do podsouvaného spiknutí musely být zapojeny stovky lidí, za celou dobu nikdo nic neprovalil. Kupodivu se k tomu nikdo z řady obhájců konspiračních teorií nepřihlásil...

11 1
možnosti

Kolik lidí bylo zapojeno do spiknutí, že USS Madox byl napaden severními vietnamci? Kolik lidí bylo zapojeno do spiknutí ohledně Sadámových ZHN?

2 1
možnosti

Tenhle blog je čím dál tím víc jako nehoda autobusu na dálnici. Autobusu, který je plný klaunů. Na jednu stranu je to děs a hrůza, ale na druhou stranu je to i nezanedbatelný tragikomický prvek.

A já už se jenom ptám, jak může psát někdo blogy tak popírající logiku i selský rozum? Cui bono?

13 3
možnosti

Jakou logiku? Jaký selský rozum?

1 0
možnosti

Tolik organizování a těch dolarů,ale Vy jste je prokouklR^.

10 0
možnosti

Soudruh je komediant, troll nebo pouze mentálně nedostatečně obdařený vyznavač všemožných spiknutí?

Absence selského rozumu je u něj stoprocentní, o fyzice a logice je už úplně zbytečné uvažovat. :-)

9 3
možnosti

Proč tedy svaz inženýrů v USA chce znovu prověřit oficiální závěry.

1 0
možnosti

Soudruhu Trolle, nyní jste to opravdu přehnal. Ale přesto se najdou v diskusi hlupáci. kteří tomu věří. Náraz druhého letadla jsme mohli sledovat v přímém přenosu, následovala spontánní svědectví Čechů, kteří se v okolí pohybovali. O úrovni Vašich znalostí fyziky a Vašem "selském" rozumu si každý může udělat obrázek sám. Možná se můžeme těšit na výplod o podvodu s přistáním - samozřejmě Američanů - na Měsíci.

23 2
možnosti

J68o87s54e80f 74N84i18k28l

16. 9. 2019 18:31

...jak to víte, že to byl přímý přenos?...záznam přímeho přenosu?;-D

1 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS