Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ted uz nejde jen o sochu Koneva, spor o ni uz zasel tak daleko, ze ted jde o to kdo v CR rozhoduje. Jestli ti kdo v ni ziji, nebo kremelsti pani, ustoupit jim nelze, to miva neblahe nasledky budouci.. Tento spor pripomina podobne udalosti v Estonsku, kde v hlavnim meste premistili nejen pomnik "osvoboditelum", ale i pozustatky padlych vojaku na hrbitov, na okraji mesta. Nasledovaly poulicni vytrznosti etnickych Rusu ktere tam a V Pobalti nasadil po valce Stalin jako patou kolonu, pri zasahu policie byl jeden z vytrzniku zabit. Ruska reakce byla primo histericka, doslo i preshranicnim unosum estonskych vojaku, ale Estonci neustoupili. Na to je jim dobre NATO!

2 2
možnosti
Foto

Pochopil bych hanobení pomníku gen. Koněva v prvním pololetí 1990.Tohle běsnění není nic jiného než opičení se po USA. Po Koněvovi by měl přijít na řadu vojevůdce Jan Žižka.

4 0
možnosti
JH

Tank byl na Komenského náměstí umístěn v roce 2017. Opravte si to.

1 0
možnosti
PK

Myslím, že dnes v diskusi na Primě to vyjádřili účastníci z řad vlády i opozice a nezávislého vidění vcelku jasně ...je to na P6, historie není černobílá, najít vhodnější místo,,,co více?

1 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik