Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Beatko, já se sice nemohu srovnávat s profíky jako je tento anebo se studenty konzervatoří se školeným hlasem jako jste Vy, ale také nemám moc ráda, když mi do mého blbnutí někdo kecá. Tady ztiš, tady zesil, pomaleji, rychleji, strašný rytmus atd. atd. Každý může písničku cítit jinak, i jeden zpěvák jednu svoji písničku zpívá pokaždé jinak, podle momentální nálady. Je to krásně poznat na Kometě, Nohavica ji zpívá pokaždé trochu jinak a pokaždé je to ohromný zážitek. Včera jsem zkoumala Toulavého, Kiďák ho zpívá také pokaždé dost jinak, no nejlépe - nejprocítěněji to zpívá naživo v malých sálech, ta nahrávka ze studia je, u mě, ze všech nahrávek nejhorší. No nic, jdeme si zvolit písničku tohoto dne a vzhůru do života!

0 0
možnosti

Jarmilko - velký souhlas. Já byla vždy "neukázněná". A proto jsem se našla na "ulici", při zpívání na ulici. Tam si můžu dělat co chci, můžu se během písně začít bavit s lidmi, přestat a smát se, když se mě tam něco osloví, podržet si ton, kdy se mi chce a vzít "dráhu", když se mi chce;-).

A písnička dne? Už od rána mi jede v hlavě Karlovo "Pošli to dál......". ( ...tam, co prej stál - voják , co k zemi pad..., nekrytý cíl, rozlitý rum.....).

Díky, Jarmilko a máte zase pravdu: Vzhůru do života! V;-)

0 0
možnosti

Tak toho zpěváka neznám. Já konzumuji hudbu podle nálady a denní doby, takže pokud na mě opět zaútočí moji chvostíci kritizují cokoliv napíšu nastoupí AC/DC a pohoda se mi vrací. Adekvátní relax mám vypěstovaný na další situace, ještě že ta hudba je na internetu tak lehce dosažitelná...R^

1 0
možnosti
Foto

Muzika a pejsek, to je to, co Vás drží nad vodou!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS