Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Heh, opravdu jsem se snažil, ale dočíst to nebylo v mé moci. Takže jen stručně:

1. obvykle se hovoří a píše o emisích CO2, nikoli uhlíku. A termín bezuhlíková ekonomika resp. energetika je zkratka. Myslí se tím, že v celém cyklu chybí uhlík, takže na výstupu není CO2. Např. v cyklu chybí uhlí (C), zemní plyn (CH4), ropa (složitý řetězec tvořený atomy uhlíku a vodíku) - tam žádný kyslík není, takže proto je Vaše výhrada poněkud mimo.

2. NF3 je navzdory chybným prognózám stále ještě zanedbatelným problémem, v seznamu skleníkových plynů je od roku 2013 a to jak to stavíte: "vědcům nevyšla předpověď" je poněkud zavádějící, protože to, co nevyšlo, byly odhady chemického průmyslu, nikoli vědců. Kromě toho NF3 nevzniká jen při výrobě FV panelů, ale také LCD panelů nebo pamětí DRAM a další elektroniky, takže by to byl problém i kdyby se žádné FV panely nevyráběly.

3. Pokud se elity, tedy Rothschildové, Rockefellerové, Soros a další ještírci, snaží o celosvětovou genocidu, tak dělají posledních 50 let něco špatně.

0 0
možnosti

J30i55ř97í 63M24í61k42a

15. 9. 2019 11:28

Ad 1) technická. Ano chybí uhlík a tak ho chceme zakopávat pod zem a pod. Ale uhlík přece není problém . Že spalováním vznika CO2 je věc jiná. Vzniká též CO, oxid uhelnatý, a ten má úplně jiný efekt. To je toxický plyn. Ano, je to zkratka co demonizuje podstatu života na Zemi

2) tak prognózy výrobců předpokládám dělají odborníci? Asi nepresne říct, že by to byl nějaký závěr akademické komunity, že by to zvlášť zkoumala, to ano. Během vzniku Kjotskeho protokolu ho považovali nicméně za irelevantní.

Ano.. NF3 uniká též u mikročipů, LCD.. viz moje reference. No a teď chceme masivně nasadit solary. Jeho zanedbatelnost se už ale mění , proto už je snad součástí Kjota. S mírou, jakou ho tam pumpujeme , je to neudržitelné. Jinak kdybych měl do článku uvádět všechny souvislosti , asi by byl o kilometr delší.

3) Jak to víte? Máte s pořádáním genocidy zkušenosti? :) Naopak mi to přijde dobře mazané. Nezapomeňte že své dílčí úspěchy už měli (sterilizační zákony, vyhlazovací tábory,...). Teď ještě zbývá ale vyhladit 7 miliard lidí. To se nedá udělat přesně noc. Ale jde to udělat rapidním tempem, pokud vypnutím elektřiny způsobíte hladomor a sociální chaos. Případně ještě válkami a vyhlazovacími tábory. Jak už eugenikove navrhovali.. aby každý musel před státní komisí musel obhájit svou existenci, jinak by byl popraven. K tomu nakonec nedošlo, ale ideologicky rámec vidíte, že už máme.

A teď s tím oteplováním je s každým strašení větší potenciál na radikální řešení. Vždyť už teď se panikari, a to se ani nic neděje. A už teď vetsina mladých Švédů volá po totalitě. Rotchildum to naopak jde dobře. A na podvodech typu konzervační bankovnictví získávají peníze a nemovistosti. Jim samozřejmě nejde o peníze, když si je svým vlivem tisknou, ale o moc. Tu jim GND poskytne ohromnou měrou. Řídit veškerou lidskou aktivitu. Začíná se i přehodnocovat kanibalismus.. to je úžasná atmosféra . Pokud jste evil architekt, pak znate dokonalé lidskou psychiku.. jak poštvat proti sobě lidí navzájem.

0 0
možnosti

"...si přejí v zájmu ekologie zavést diktaturu..."

Vitejte v soucasne parodii "demokracie" (;-D) a "svobody" (;-D), ktera tyto vytvorila..

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS