Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O98t62o 17K15a52d34ě21r40k38a

15. 9. 2019 17:02

Jste mne zjevně nepochopil. Já nikde nenapsal, že jsem zastáncem EET. Já píši jak věc, kterou musím se zákona naplňovat pro mne udělat smysluplnou.

1 0
možnosti
Foto

Možná je to také tím, že předpokládáte, že ty následné daně skutečně patří státu a proto se snažíte si tu nemravnost, jménem EET, nějak polidštit.

My co víme, že peníze, které musíme Caesarovi odvádět Caesarovi nepatří, to vidíme trochu jinak.

0 0
možnosti
Foto

To je chvalozpěv otroka, co je hrdý na své otroctví.

1 0
možnosti
ZH

Nejhorší na EET je, že se jedná o čistokrevnou buzeraci, spojenou s docela velkou represí za celkem bagatelní chyby. Stát uvalil na jednu skupinu povinnost, ale nepřidal k tomu žádné protiplnění. A to je špatně, velmi špatně. To je ryzí bolševismus.

4 0
možnosti
Foto

O98t87o 37K31a67d52ě69r90k74a

15. 9. 2019 17:00

tak tak a i za bolševika jsem musel přemýšlet jak se mít líp :-)

1 0
možnosti
MB

Živnostním asi 25 let, v kruzích se pohybuji a už bych mohl sepsat knihu příběhů. V lidech je obdivuhodná síla tvořivosti, zde se zrodil můj bonmot - "Člověk, zejména pak ten mladý - je limitován pouze sám sebou". V podstatě všechno jde, mohu popsat příklady, kdy ani nezáleží na vzdělání - "Praotcové instalateři - matky účetní z JZD" založili své živnosti. Tu z ničeho - tu z prodejny Jednoty. Jejich založené funguje dodnes a přebírají to jejich děti. Stařešinové již zápasí se svými cukrovkami - Čumí do papírů a dozorují .Opravdu, smyslná paráda ! ...

EET ? Nesmyslnost - nesmyslného druhu. Nic neřeší - nic nenarovnává - v současné podobě nic nepřináší. Ideologická vlajková loď = Všichni kradou - Tak už nebudou. V podstatě nová forma třídního boje - podněcování zášti - OSVČ ještě nic nezačal dělat Již se ví, že jde o Lotra ! Stát = Se okrást nedá. Já to vím - Ministerstvo financí to ví - Všichni to víme. Už to ví i ta Účtenkovka - Krachuje, není o ni zájem. Tak se tedy zadotují nějaké miliony na její reklamu - Pak asi bude zase lépe ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Nicméně jsem přesvědčen, že žádná Vláda to nezruší.Protože šmírovat jen podstata politiky dneška

3 0
možnosti
Foto

Nejprve je nutné splatit státní dluh a teprve pak je možné přemýšlet o snižování daní.

1 0
možnosti
Foto

Pane Řezník máte pravdu. ale to nikdo nechce. Z čeho by si pak kupovali voliče, kdyby nežili ze státních peněz, což je žití na dluh.

4 1
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,14
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik