Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Však dostala od 90% po papuly ;-D

R^

1 0
možnosti
Foto

"Úroveň" diskuse pod blogem paní Krusic je vizitka adminů a ne vizitka paní Krusic.

Proto jsem já zrušil diskuse pod svými blogy.

Skutečnou vizitkou blogu paní Krusic je výše karmy jejího článku a ta je vysoká.

2 2
možnosti
LV

Až z toho mrazí. Palec nahoru, Karle.

6 1
možnosti
PV

Tak nevím, jestli autor blogu píše pod vlivem psychotropních látek nebo je takový od narození - nicméně - pokud by si něco o Koněvovi našel, tak by zjistil že Koněv byl voják a vojáci nedělají politiku ale poslouchají rozkazy - a kde má autor důkazy že Koněv byl masový vrah ?

9 2
možnosti
Foto

S paní Beatou se neshodneme téměř v ničem. Ona je levicová, já nesmiřitelný pravičák. Snad kromě hudby kterou máme oba rádi a také snad i kromě umění. Ale i zde máme své pro a proti. Přesto bych si nedovolil na ní zaútočit tak, jako je to v tomto blogu. I když vím, že ona to má na háku a asi se při čtení dobře pobavila.

Problém České společnosti je v tom, že se nepovedlo vymýtit to bolševické " kdo nejde s námi jde proti nám" A tak se diskuse mění v kolbiště, kde se jeden snaží urazit druhého. Co se tím chce ale dosáhnout, to mi zůstává záhadou.

8 2
možnosti
RR

Ostuda je především blábolit generálská moudra po bitvě. Nemám rád Rusy, ale nebýt RA tak nás Hitler vyhladil, v nejlepším případě by jste teď vyprávěl svoje moudra někde na Sibiři. A pokud jste nesouhlasil se sochou Koněva, mohl jste to dát dávno najevo už za Komančů.

6 6
možnosti
Foto

R^R^R^[>-][>-][>-]R^R^R^ Skvěle!

Zapomněl jste se přiznat k Auroře vytetované na hrudi! ;-D;-D;-D

5 2
možnosti
Foto

I27v35a58n 75M49a52r32e12k

13. 9. 2019 20:51

Vyzvat ženu na souboj? To jste tedy opravdu velký hrdina. Rv

4 6
možnosti
Foto

Pan Trčálek nepoužil slovo souboj, ani nenavrhuje čas a druh zbraní. Dá se tedy předpokládat, že měl na mysli verbální a tedy myšlenkové klání, soutěž , potěžkání argumentů. To je běžné i v Parlamentu ČR. Pokud si myslíte, že ženy jsou od přírody hloupější nebo dokonce pitomé a že jsou tedy i jako poslankyně méněcenné, pak se Vám pokus presenovat se jako kavalír opravdu nezdařil.

9 2
možnosti
JH

Pořád mám tu dnešní utkvělou myšlenku, že tihle opoždění hrdinní bojovníci proti Koněvovi stojí přeneseně na straně Hitlera. Pro mě je to jenom morbidní představa, válku nepamatuju. Těch skutečných veteránů je už opravdu málo(v Rusku patří k nejuctívanějším). A těžko od nich očekávat nějakou účinnou obranu, natož brutální divoký protiútok.

Tak dobrou zábavu a v boj, pane Karle aspol., dokud se mrtvoly zase nevrátí do hrobů.

9 6
možnosti
Foto

Zde se utkvělé představy neléčí, asi si z Vás někdo vystřelil a dál Vám mylnou informaci.

4 2
možnosti
Foto

Chce si to znovu zopakovat pečlivé studium Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti. Je vidět, že jste ve škole hodně chyběl.

Mimochodem, který maršál není a nebyl masovým vrahem. To dá rozum, že to bez toho nejde.

4 6
možnosti
  • Počet článků 2943
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik