Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Lidí, nechte ho bejt, je to blázen...

0 0
možnosti
JL

Kdyby někdo něco takového řekl o Špotákové, tak tomu opravdu nebudu věnovat žádnou pozornost.

0 0
možnosti
JZ

Nevidím na výroku televizního redaktora nic špatného, pokud je dotyčná nadporučíkem ruské armády. Ten výrok je vtipný, a nerad bych se vracel do doby, když museli redaktoři za údajně nevhodné výroky chodit k soudruhům na kobereček. :-)

0 0
možnosti
KK

Pane autore, neřekl náhodou Michal Dusík sošnější a nikoliv slušnější?

A když už citujete, také jste mohl napsat, jak jeho vyjádření pokračovalo dál. "A hlavně, naprosto suverénní, co se týká výškařského vystoupení. V podání ML vypadá 195 cm jako taková rozeskakovací výška."

0 0
možnosti
JN

Pustil jsem si to teď znovu - máte pravdu... Tímto se čtenářům omlouvám za nepřesnost, nicméně tím pádem je ještě jasnější, že sportovní komentátor Dusík chtěl hlavně prokázat svou politickou uvědomělost. :-)

1 0
možnosti
Foto

Proč je to "vtipné" v uvozovkách? Mně to docela vtipné přišlo a takovýto typ komentování mám raději než politicky korektní hlavně-nikoho-neurazit. Nebylo by efektivnější protistraně také uštědřit nějaký ten vtipný štulec? :-)

4 0
možnosti
VS

No jo, ale když on redaktor zavtipkoval v souvislosti s ruskou sportovkyní. A na to je pan Nožička dosti háklivý.

0 0
možnosti
OH

No já nevím, já jsem měl naopak dojem, že na Michala Dusíka zmiňovaná výškařka udělala velmi pozitivní dojem, protože ji pořád víceméně velebil. Na tom výroku opravdu nespatřuji nic urážlivého. Myslím, že děláte z komára vola.

9 0
možnosti
PB

...... a co teprvá nekrásnější radní za ANO 2011 Robert Změlík,- alebo takovej Tomáš Dvořák - šikovnej nadporučík z Dukly Praha,- a co teprvááá takovej nejmilejší moderátor na Prima, major Roman Šebrle!,- "a dnes Vás zpravodajskou relací provede major Roman Šebrle;-DR^ !",- ....... šak podle nekerejch jantarů níže je to přeci naprosto normální, přirozené a lidské,- enem Nožička z teho zase robí tyátr (?!)

3 0
možnosti
PL

P93e56t91r 67L63a51n33g46e65r

10. 9. 2019 19:27

Dnes mi připomínáte vašeho kolegu, blogera Jana Zieglera. Ten taky ze všeho dělá kauzu.

Ono už to tak je, že sportovní redaktoři rádi blekotají, občas to vyjde a je z toho legendární hláška (Rachna, kachna, to to letělo) a občas to nevyjde. Žádný problém v tom nevidím.

2 0
možnosti
MV

No jo, no. Co si to zase kdo dovolil, co?

0 0
možnosti
RC

Vareni z vody...

Je clenkou armady? Tak co je za problem?

Neprezentuji se obcas i nasi vrcholovi sportovci jako prislusnici armady? Nechodi snad v uniforme na ruzna vyhlaseni NEJ?

4 1
možnosti
JN

Samozřejmě, že chodí (například na vyhlášení Sportovce roku, Atleta roku, atd.), ale jak to souvisí s tím, co jsem napsal v blogu, fakt nechápu.

Neboli já o voze, Vy o koze, ale to je u Vás vcelku normální...

1 3
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik