Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

99,57 % Čechů nesleduje ruskou televizi. Zbytek jsou protiruští alarmisté.

21 0
možnosti
Foto

Osobně bych nestavěla žádné sochy osob, zejména historických. Ale pokud se ostatním v parcích a na náměstích líbí, respektuji to.

4 1
možnosti
Foto

A pokud se někomu nelíbí jistě respektujete i to...a respektovat by to měl i ruský ministr.

10 2
možnosti

R^R^ Senioři by měli mít v této záležitosti více rozumu než mladí, protože na rozdíl od nich zažili srpen 1968 a následných 21 let neskutečného "vlezdorektismu" vůči SSSR.

21 1
možnosti
JN

J55o19s86e88f 97N81i95k74l

7. 9. 2019 11:09

...Patton má v Plzni také sochu...taky to nebyl žádný svatoušek, nechal postřílet stovku italských zajatců, hnal vojáky vpřed, aby "zabodoval"..při osvobozování Plzně padl jediný voják, který spadl z auta namol opilý...na území západních Čech padlo 116 amerických vojáků...

6 11
možnosti
MM

V Plzni není žádná socha generála Pattona, je tam pomník.

Opět lžete!

7 7
možnosti
Foto

A ono nějací sovětští vojáci padli při osvobození Prahy? Když přijeli do osvobozené Prahy? To už je fakt lepší doplnit Koněva Vlasovem, sovětským agentem.

4 6
možnosti
Foto

I Vlasovci byli Rusové,tedy Sověti....já jsem nepsal o vojácích Rudé armády.

7 2
možnosti
JL

myslím, že nápad přemístit sochu na ruskou ambasádu je docela dobrý

25 1
možnosti
Foto

Ano je.Tam ji ovšem na truc nechtějí....

7 0
možnosti
JP

Rusové zapomínají, že se sice zasloužili o osvobození Prahy v r. 1945, ale že nás v r.1968 vojensky obsadili a dalších 20 let jsme byli jejich kolonií.

37 0
možnosti
SN

:-).......Paní Píchová, píšu to už po sté a je to logické.....můžete mi to vyvrátit. Vinu za celou současnou situaci nesou Němci! Tak masivně ideologicky zpracovaní, hajlovali s Hitlerem nadšeni jeho plány na zničení Evropy, jejichž obyvatelé, pokud by neskončili na Sibiři, tak měli být doživotními otroky árijské rasy!

Přidali se i Pražané, celý Václavák zaplnili, stejně tak jako když chtěl Gotwald zakroutit krkem demokratům! Jak vidno, Pražané jsou velmi přizpůsobiví vidíme to i v současné době, jedou na vlně momentálního trendu.

Německo se zasloužilo o zničení životů a mrtvých milionů lidí, dnes jsou Němci, jak vidno z některých článků a diskusí, bráni jako naši osvoboditelé!

Čili.......kdyby toho všeho nebylo, žilo by mnoho lidí v pohodě, nedošlo by k poválečnému rozdělení Evropy, kde jsme bohužel měli tu smůlu, že jsme spadli pod Východ.

Ba, nebyli by tu ani komunisté, protože lidé, zbídačení válkou a oceňující oběti hlavně Rudé armády si je ve svobodných volbách zvolili, aniž by věděli, co komunizmus obnáší!

Je to dostatečně srozumitelné a logické ??? V

8 25
možnosti
Foto

Chování Ruska (a jeho "fan klubu" u nás) je smutné. Ani za třicet let si nezvykli na fakt, že nejsme jejich gubernií

35 1
možnosti
Foto

A my jsme stále překvapeni, že tomu tak nikdy nebylo.

2 4
možnosti
LH

Největší antikomunisti se objevují 30 let po roce 89. To se nám to rebeluje kdyz už nic nehrozi...... Hrdinové :-))))

14 22
možnosti
Foto

Jistě nic nehrozí,proto má starostu ochranku....

11 1
možnosti
MB

Už je to úsměvné ! Ruský ministr kultury se vyjadřuje tradičně = Nekulturně. Kdo nejde s námi = Je fašista. Sděluji tedy tohoto rána sobotního - Překvapuji sám sebe - Jsem fašista rovněž ... :-)

27 0
možnosti
Foto

Takže raději s fašisty, než s Rusy? Připomínám výrok jednoho našeho generála v r. 1941: Němci nám berou krev a půdu, Sověti nám toliko vnucují společenský systém, který stejně za 50 let zmizí.

1 5
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.