Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak se říká:"Zasloužená karma".

26 1
možnosti
Foto

I59v62a71n 88M73a91r39e23k

7. 9. 2019 19:26

No pokud je to karma v uvozovkách, pak s ní souhlasím i já. R^

1 3
možnosti
PK

Jak vidno v textech a slyšno v TV naše Česká veřejnost je výrazně polarizovaná a v takové atmosféře se dá jenom těžko na čemkoliv domluvit a cokoliv poznat na základě faktů a jejich objektivního hodnocení v historickém kontextu a nikoliv za dnešních znalostí. A to je to důležité.

Je trochu pod pás v tomto ohledu zesměšňovat seniory a zastal bych se i Klause.jr.

Nechápu, proč byl pomník znovu poškozen i když na něm byly prosazeny vysvětlující tabulky, to by mělo uspokojit obě strany.

A vám pane autore, kterého rád čtu, bych jen připomenul vaše slova pod fotem: ,, život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávisti“.

Tato slova se v tomto blogu moc neodrazila

15 11
možnosti
Foto

Já nechci zesměšňovat seniory,jen konstatují,že na demonstraci jich byla velké množství s porovnáním ostatních kategorií.To je prostě pravda.Rusky ministr ani ruské lži obhájcům pomníku moc nepomohly.Ja nemám rád když nás národ někdo pomlouvá a lže o názorech Čechů...

25 5
možnosti
VL

Proboha, není přeci nic jednoduššího, než udělat referendum v Praze 6 o osudu té sochy. A potom se uvidí, kolik je procent pro jaké řešení.

13 0
možnosti
Foto

Jenže právě snaha o to referendum vyvolává v neobolševicích ten hysterický vztek

11 4
možnosti
PB

Naprosto jasně a pravdivě vyjádřeno. Karma.

15 2
možnosti
DR

Kde k tomu číslu přišli je mi také záhadou. Ovšem něco podobného, byť bez přesných čísel a v opačném gardu se nám tu posledně snažil namluvit místní ctihodný historik Ziegler. A kde jste se svou kritikou tudíž byl tehdy?

5 8
možnosti
PB

Takže Rusové lžou a může za to Ziegler. Tedy potažmo autor, který Zieglera nekontroluje na každém kroku. Brilantní dedukce.

13 4
možnosti
TH

Patří to k naší historii.Nemusí se nám to líbit(naše historie),ale to je asi tak všechno.Osobně nemám rád slovanofilství,tíhnutí k Rusku.Respektuji rozhodnutí našich předků,otočit se zády k Východu a utíkat.

14 1
možnosti
Foto

Za to se nestyďte, být fašistou není v dnešní době nic špatného, neboť v demokracii se uplatní každý. I schopní fašisté jsou potřeba, když se bude starosta Kolář věnovat tomu co umí, tedy komunálem a vyvážením odpadu v Praze 6, a nebude se plést do vysoké zahraniční politiky, nevznikne žádná škoda a Česku i Praze 6 to prospěje R^

4 19
možnosti
TB

ale fašista nemohl být členem této strany ani náhodou. Fašisté vznikli v Itálii

7 0
možnosti
PD

Oni si to nechtějí připustit a pracují na návratu starých ruských pořádků - presidenta a vrchního velitele už mají v kapse a 5. kolonu v akci.

12 4
možnosti
PD

Osvobození? Proč odváželi zařízení z našich továren aj. - tak se nechovají osvoboditelé, ale nepřátelé na dobytém území.

26 0
možnosti
JK

No, vždyť jsme byli defakto součástí Německa, takže to není nic překvapivého. To jen komunisti se to pak snažili vykládat po svém.

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že se to blíží pravdě. I já chci sochu Koněva, jen ale někde jinde. V Praze 6 být může, např. v ulici Korunovační. ;-D

6 2
možnosti
VK

Líp by se vyjímala u Malešické spalovny. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.