Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I48v68o 55B56o97u32š96e

7. 9. 2019 0:59

To jsou ale zloduši....

1 1
možnosti
AM

Je vcelku zajímavé, jak je ekologům vyčítáno, že nenávidí demokracii, že chtějí zničit západní společnost, že budou plošně vyvražďovat evropské obyvatelstvo (Zálom, Větvička), nebo - v sofistikovanější a vzdělanější podobě např. u profesora Budila - že vytváří chiliastické sekulární náboženství, které sežehne evropskou civilizaci na prach.......................

........................... a přitom nikdo neřeší, že tyhle řeči jsou přece úplně stejným věštěním konce světa jako to, co vyčítáte enviromentalistům.

A před ekofašisty to byly hordy muslimských okupantů.

A taky levicoví liberálové přináší konec světa.

O neomarxistech a dalších nemluvě...

---------------------------------------

My ekofašisté se jen smějeme. Konzervativci sami sebe vyděsí k smrti a nebudou překážet našim bestiálním záměrům...

4 33
možnosti
MP

M35a37r77e83k 81P50e30c35h

8. 9. 2019 0:57

Větva měl ve svém posledním blogu, když tak čtu váš příspěvek, naprostou pravdu. Svou příležitost jste skutečně nepromarnil.

5 1
možnosti
Foto

Trošku jste to překroutila, ale to nevadí, že? ;-)

3 21
možnosti
HV

A co konkretně je překrouceno?

8 0
možnosti
JZ

Tak zase proč by aktivisté nemohli vyjádřit názor, že je nedůvěryhodná odborná komise, když v ní (údajně) sedí člověk, který problému nerozumí nebo jej ignoruje? Z mého pohledu to smysl dává.

8 22
možnosti
AM

Ale no tak.

To jste si dovolil moc.

Je přece zcela evidentní, že složení komise -- 15x zástupci fosilního průmyslu, odborů a krajů, 2x akademici, 2x ekologové, žádný klimatolog -- je hrubě nakloněno ekofašistickým bestiím a je nutná kritika jejich kritiky.

4 5
možnosti
Foto

Fascinují mě ambice "zprostředkovat dialog mezi politiky a vědci".

Jednak je to vlamování se do otevřených dveří, no a kromě toho zprostředkovávat cokoliv může jenom ten, kdo má skutečně ánung a prostředky. Ani jedno z toho nedostudovaní aktivisté nemají.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozstrel-fridays-for-future-klimaticke-zmeny-doubravsky-mezgerova.A190813_071742_domaci_vlc

29 0
možnosti
VH

Skvěle napsáno, jen jedno slovo je tam navíc.

Slovo "milí", bych při oslovení aktivistů vynechal.

34 3
možnosti
Foto

V ekonomii existuje nový směr, který se jmenuje Environmentalismus volného trhu. Je vypracovaná teorie těsných vztahů existujících mezi ekonomií a environmentalismem. Nejvýznamějším poznatkem environmentalismu volného trhu je to, že existují spontánní procesy, poháněné tvořivou energií lidského podnikatelského ducha, který umožňuje lidem efektivně a důstojně slaďovat a přizpůsobovat své zájmy všem typům přírodního prostředí.

Stručně řečeno, přišlo se na to, že nejzávžnější útoky vůči životnímu prostředí, nejenže nejsou nevyhnutelným důsledkem rozvoje trhu založeného na svobodném podnikání, ale že k nim naopak dochází tehdy, když stát sahá k institucionálním a donucovacím kroků a více či méně brání spontánnímu procesu koordinace a přizpůsobení se ve všech oblastech, ve kterých lidé navazují vztahy mezi sebou navzájem, s dalšími druhy a přírodními zdroji.

14 0
možnosti
MT

Tuhle koncepci znám už dlouho (možná to teď je někdo znovu sepsal nebo nově pojmenoval) a je opakovaně ověřeno že nefunguje, byť to zní lákavě.

0 3
možnosti
PK
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik