Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Podobně si stačí dohledat kolik vydělal na přerozdělování emisních povolenek jejich duchovní otec All Gore - podvod na entou, ale meinstreem to nezajímá...

39 1
možnosti
Foto

Nemá cenu o slečně Thurnbergové psát. Má smysl psát o hnutí, které se za ni zkouší schovávat. Slečna Thurnbergová je evidentně nemocná (podívejte se jí do obličeje a přeberte si to sami) a její rodiče ji zneužívají. To je věc zákonů jejich vlasti. Díky tomu se daří zneužívat teenagery i v naší zemi. Ti mají naštěstí jiné starosti už teď, anebo je začnou mít, až skončí školu a začnou řešit skutečný život. Ale zneužívání mladistvých a lidem blízkých věku mladistvých by kritizováno a sledováno být mělo. Je to i hezky zařízeno - neinformovaný člověk je manipulovatelný, takže udělejme ze záškoláctví přednost.

65 1
možnosti
JB

A jak se daří oboru online psychiatrické diagnostiky? Vzkvétá?

5 29
možnosti
JP

A vite, proč se všechno nepíše? Protože ti z nás,co za sebou mají komunismus a jeho tirády na nejlepší systém na světě, vědí, že na papír se toho dá napsat, ale že za vším tím humbukem jsou něčí politické nebo ekonomické zájmy. My jsme se totiž za komunistů naučili číst mezi řádky, takže když komunisti jásali, jak do 10 let předeženeme USA ve výrobě oceli, tak jsme věděli, že v oceli možná, ale že zase nebude toaletní papír, protože ten je považovaný za buržovazní přežitek a tudíž se nebude vyrábět.

Takže milá Gretka si to mastila do USA na jachtě ve společnosti vnuka monackého knížete Rainiera III. Pierre Casiraghiho, který miluje závody aut - tomu cestou přece musela říct, že bude bojovat i proti zbytečným závodům aut, jako je F1 a dalším (m.j. i Red Bull Air Race, co létá Šonka), protože mají velkou uhlíkovou stopu.

Takže nikoli Gretka a aktivismus, někomu jde prostě o prachy. O hodně prachů. A to je přece to,oč tu kráčí.

53 1
možnosti
MK

Peníze jsou vždy na prvním místě. Ono těmto lidem nejde o přírodu a ekologii. Jím jde o peníze a ideologii, která má za cíl změnit společnost. Proto se falšují klimatické grafy, proto tito lidé záměrně vynechávají skutečnosti, že v tom Grónsku, kde podle nich hrozí ekologická katastrofa bo taje ledovec a hle, pod tajícím ledovcem se objevily pozůstatky stájí pro ovce. Ve Švýcarsku taje ledovec a hle, objevily se zbytky dávné vesnice. Což ukazuje, že kdysi tam ledovec nebyl, ale žili na těch místech lidé a chovali hospodářská zvířata.

Nejhorší je, že tito lidé mluví o klimatu a ekologii, ale nikdy z nich proti tomu nic nedělá. Oni jen chtějí peníze, chtějí aby se změnili ostatní, ale nevezmou do ruky motyku a nezasadí strom. Básní o ekologii a pak plují na lodi vybavené soláry jejichž výroba a likvidace za sebou zanechá větší uhlíkovou stopu než provoz auta za deset let, plují na lodi, která je vyrobená z kompozitních materiálů jejichž výroba je tak náročná na energii, že by to stačilo na provoz rodinného domu na rok.

A kdo zaplatí sny těchto ekovizionářů co vidí CO2? Ti nejchudší. Ti to nejen zaplatí, ale také na to doplatí.

67 1
možnosti
Foto

Takže, pokud to dobře chápu, média v česku neinformovala o nějakém článku? Fuj, zlá média! Naštěstí je tu spousta blogerů, kteří ten výpadek informací nahradí, takže za mě cajk ;-D

2 19
možnosti
TH

Novinky prý informovaly

0 0
možnosti
MV

Je obecně správné řešit, aby člověk svou, zejména průmyslovou činností, co nejméně negativně zasahoval do životního prostředí planety.

1 1
možnosti
DN

Ano, cíl je jasný. Jde ale i o cestu k cíli. ;-)

4 0
možnosti
JB

I kdyby za ní stál satan sám, tak je to jedno. Důležitá jsou fakta a ne lidé motající se kolem, takže za mě je jedině dobře, když se debata o faktech nerozptyluje vedlejšími problémy, jako s kým se kdo stýká.

1 22
možnosti
VZ

Ano, ano, to je ten správný zeleně soudružský pohled na věc.

21 1
možnosti
Foto

Odpovím Vám jedním citátem:

"Ty přece dnes už jasně víš, že nejde o to co je a co není. Důležitý přece je to správně vidět, jak to správně zhodnotit a jak na to správně reagovat." R^

Můžete (všichni čtoucí ̈) hádat odkdu je ten citát a pokud to uhodnou, mohou si za odměnu koupit lízátko. V

12 0
možnosti
PV

P23a27v18e28l 96V25é84b96r

6. 9. 2019 10:28

Zkazím vám hodně náladu, když naznačím, že se jedná o trezorový film?

0 0
možnosti
RE

Je to marný. Na lidi platí jen Halleyova kometa. Škoda, že se objevuje jen jednou za 76 let:-)

3 0
možnosti
Foto

Prosím pěkně a kdo jiný než nejbohatší region světa (EU) by měl být leaderem ve snižování emisí?

A k tomu, že EU produkuje 10% emisí-realně v EU ale žije jen asi kolem 6% obyvatel země tedy produkujeme 2x tolik než je světový průměr

Nevím jestli byl masivně publikováno přesně to co na novinkách ale hlouposti o tématu Greta byl napsáno až dost-včetně vašeho blogu

1 39
možnosti
Foto

"...produkujee téměř 2x tolik..."

0 2
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik