Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jako obykle, o penize se jedna az na prvnim miste. Al Gore, ktery to spustil je dnes multimilionar, akcionar elektroaut. prumyslu. Amercky Federal dotuje kazde vyrobene el. auto castkou 7.5 tis. dolaru. To plati z dani VSICHNI lide. Pri tom se prumerny prijem kupcu techto aut pohybuje nad $100 000 za rok.

22 1
možnosti

Máte tam chybu. Nejedná se o příspěvek 7500 dolarů a třeba Tesla už ho nezískává (respektive už činí jen 1750 dolarů). Jde o daňovou vratku. Takže nejdříve musíte mít takovou daňovou povinnost, abyste ty peníze dostal zpět.

0 1
možnosti
PV

Nelíbí se vám poselství? Pojďme popravit posla ;-D;-D;-D

5 7
možnosti
LJ

L28u65d74ě70k 48J10a79š80a

9. 9. 2019 14:06

Ideologický maniak tvrdící nesmysly není posel:-/

2 0
možnosti

soroz jim to neposvětil8-oRv;-D

1 2
možnosti
VH

Mě pořád vrtá v hlavě myšlenka, že když tedy lidé významně ovlivňují klima planety, tak proč se hlavně lidstvo nesnaží snížit počet obyvatel. A v Evropě která měla k tomu nakročeno, tak tam je to špatně a musí se další lidé dovážet a přitom zde je spotřeba a tím vyšší ovlivnění klima větší. Něco mi tady logicky nehraje.

25 2
možnosti

A jak byste to chtěl zařídit? Chcete mi omezit právo mít děti? Připravte se, že se budu bránit. Omezením vašeho práva na život.

2 2
možnosti
MP

Ještě před novinkami.cz o osobách v pozadí Grety uveřejnil zde bohatě odzdrojovaný blog pan V. Kremlík již 5. 8. 2019. Asi nemůžeme v dnešní době chtít, aby každý server psal o všem. Naopak sami musíme informace vyhledávat a porovnávat tvrzení obou stran. Takže v rámci poprázdninového hájení dnes dávám karmu.

12 2
možnosti

Kremlík je ortodoxní klimaskeptik, jinými slovy si vyzobává informace jen takové, které podporují jeho pravdu. Jeho blogy se sice tváří vědecky, ale vědecká jeho práce s informacemi rozhodně není. (Tím neříkám, že se druhá strana nedopouští stejných chyb, ale prostě rozhodně bych se jím neoháněl.)

0 1
možnosti
LJ

L49u87d27ě72k 62J36a13š74a

6. 9. 2019 16:58

Idnes už dávno nejsou novinami, ale prachobyčejné fakenews nejhoršího kalibru. Ať když píší pro zelené fanatiky, tak neustálým chrlením lží o Trumpovi. Však všichni pamatují, jak to začalo. Byla to Palata, Barochová, Mánert - jeden větší ulhaný psueodnovinář vedle druhého. A k nim se přidali další "experti" z FF UK, která tyto absolutní neználky chrlí ve velkém.

32 2
možnosti
TH

A pořád to čteš. To už vypadá jako schizofrenie ;-D. Mimochodem " Byla to Palata, Barochová, Mánert atd. " Taky v tom máš dost chaos, co ? ;-D

0 6
možnosti
MT

"...proč o popsané zprávě nereferovala česká média?..."

Kdyz ona pravda je velice nebezpecna zbran jak pro politiky, tak pro demagogicka "politicky korektni" media.

21 0
možnosti
JC

Tzv. Novináři již dávno nenosí novinky, ale prodávají emoce. Proto to již nejsou novináři, ale prodavači emocí a často bohužel dost mizerní. Proto si také nic neověřují.

38 0
možnosti

Již dříve jsem to podotkl: až nějaký jinoch zapálí Grétě lýtka, tak se jí to v hlavě třeba srovná.

15 1
možnosti
MV

Greta je autistka, moc bych na to nespoléhal

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik