Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvělý rozbor situace!

1 0
možnosti

Dobrý den, čtu Vaše články s ohromným potěšením, děkuji

1 0
možnosti

Napráskat zloděje je občanská povinnost

0 1
možnosti

Bohužel slušní lidé, kteří to mají v hlavě v pořádku a mají čisté úmysly, se politiky štítí a bojí. Vědí, že dnes v celém světě a v ČR zvlášť je pravda a právo jen prázdné slovo a jak už se mnohokrát přesvědčili, špinavé peníze dokázaly vždy zadusit jakoukoli naději. Dřív jsem si myslel, že je to osobní chyba mlčící čestné inteligence, ale dnes chápu, že by to byl marný boj. Nezbývá, než volit stranu, od které lze čekat co nejmenší přerozdělování, tudíž méně příležitostí k odklánění.

3 0
možnosti

Strana, která by zastupovala popisované občany, nemá žádnou šanci na úspěch. Lživé hnojometství připravených válečníků se zápolím plných zbrojnic se o to postará.

1 0
možnosti

Přečetl jsem si blog a dal karmu... Jako bych to psal sám,naprosto souhlasím s vašimi úvahami a rozborem situace. Děkuji a slibuji, že Váš blog budu sledovat, dnes byla premiéra a jsem rád, že se najde člověk který dokáže srozumitelně, neurážlivě s nadhledem dění kolem nás popsat.R^

4 0
možnosti

Už pan Schwarzenberk říkal, že na Orlíku nejlepší hajný je bývalý pytlák. Takže Babiš. Ostatně kdo umí alespoň dva světové jazyky? No Sobotka to nebude.

1 0
možnosti
Foto

Já asi budu výjimka potvrzující pravidlo, ale jsem odpůrcem AB, ale teď nechci, aby byl odstaven, teď si přeji, aby si to hezky vychutnal až do hořkého konce a jeho příznivci s ním. Protože své příznivce uplácel, až se hory zelenaly a najednou zjistil, že státní rozpočet není bezedný. Teď se s tím bude muset nějak vyrovnat, dopadne to na nás na všechny, ale dříve nebo později to dopadne na jeho příznivce. Tak jen vesele do toho a pak to skutečně bude tak, že porazí sám sebe. :-)

A pokud jde o konkurenci, to je hrozně těžké, protože takového sedmilháře nelze porazit jinak než jeho vlastními zbraněmi a to už je zoufalství, takže takový lídr by si sám sobě do vlastních bot a do toho se nikomu chtít nebude. Převzít některé jeho nápady také není tak snadné, když cokoliv řekne, klidně za pět minut popře, tomu lze těžko konkurovat, jedině že by měl někdo dvojitou hroší kůži.

Teď si představte, že přijde nějaký schopný jedinec a začne hlásat, že státních zásahů je moc, takže jich většinu zruší, že stát spoustu věcí přestane řešit, v důsledku toho zruší spoustu úřadů, oseká byrokracii až na dřeň, a sníží daně. Když nebudou peníze k přerozdělování, výrazně ubyde kmotrů, kteří se motají kolem. A mezi lidmi nastane panika, protože už nebudou mít úřad na každou hloupost, už nebudou mít radost, protože soused silniční pirát přišel o řidičák, soused živnostník nedostal mastnou pokutu za administrativní chybku, atd. Sebecharizmatičtější lídr na tohle voliče AB nenachytá, protože to jsou přesně ti, kteří požadují, aby se jim stát staral úplně o všechno, ideálně za peníze všech ostatních.

6 6
možnosti
Foto

Neznám nikoho, kdo by požadoval, aby se mu stát staral úplně o všechno. Váš příspěvek, to jsou jen domněnky, které nemohou být realitou.

3 0
možnosti

Mám na to podobný názor, karmaR^.

5 0
možnosti

Nuda...jen pár názorů a domněnek...

0 7
možnosti

Zkuste lépe a dejte vėdėt.

7 0
možnosti

Podle mě jeden z vašich nejlepších článků. Jak obsahově, tak i slohově. Snad jen k tomu závěru: jedna osobnost se tu přece jenom možná rýsuje;-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS