Diskuse

Bordelářka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I35v32a98n60a 20L80a88n72c42e

16. 9. 2019 15:15

Já také s vámi souzním, R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

No, já si nevsimnu prachu na stole, ale toho, že je TV ovladač o 20cm jinde, než jsem zvyklá,si vsimnu hned. Prej jsem Blíženec s ascendentem v Panně. To by souhlasilo.

Bordelar s puntičkářskými sklony. Ach jo.;-D

0 0
možnosti
Foto

Když jsou partenři odlišní není aspoň nuda, i když nervy jsou někdy na pochodu. Z vojny mi komínky také zůstaly. Zdravím vás a mám vás rád!R^;-D;-D Hlavně ale, aby z předního skla auta bylo aspoň trochu vidět na cestu. Mě na skle nevadí dvěstě kilometrový rozmázlý hmyz, skulinku na koukání si vždy najdu. Čím horší řidič, tím čistší skolo musí mít...

1 0
možnosti
Foto

Milý Horste, taky Tě máme moc rádi a zdravíme celou Tvou rodinu!:-)V

0 0
možnosti
Foto

Ivanko, blogem jsem nadšená a děkuji za něj!!! Skvělé téma. Ach, jak je mi blízké;-D.

2 0
možnosti
Foto

VJsem šťastna: čekala jsem odsouzení, a našla plno souznících duší:-)

1 0
možnosti

A neuklízel náhodou pejsek, na fotce to vypadá jako že ho panička chválí .... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, nic se nemá přehánět. Ani uklízení. A když se pracuje - a něco tvoří - a je jedno jestli se maluje obrázek nebo vaří dobrý oběd, udělá se přitom nepořádek. Ti chorobní úklidoví pedanti mi vždycky šli na nervy. Měla jsem např. sousedku, která - aby si neudělala nepořádek v kuchyni, raději vůbec nevařila. A věčně sekýrovala druhé) - všichni se jí báli. Všeho s mírou. ;-)R^.

2 0
možnosti

Karma.

Moje heslo: pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

Zůstaňte, jaká jste.

1 0
možnosti
Foto

Ivano, nejsem si jistá, jak si mám přebrat níže uvedený komentář Honzy.;-D;-D;-D Uklizeno je tak akorát s chlupy pouštějící kočkami. Že není někde komínek, no a? Každý máme hranici někde jinde. Ono to jednoho dne tu hranici přeteče a stejně uklidíme! Žijeme jenom jednou ;-):-) Takže nic se nemá přehánět. Naopak, já osobně raději chodím tam, kde se na mě těší a jestli se něco povaluje tuhle nebo támhle...je to jedno. Měj se hezky a užívej života v pohodě. ;-):-)

0 0
možnosti
Foto

Nemám ráda pozvání na návštěvu do domu nebo bytu, kde se bojím, abych to tam neuspinila. Sterilita a totální čisto mi přijde divné. Ale když přijdu ke kamarádce a přijdu do normálně rodinné pohody, kde je poznat, že tam bydlí lidi, děti, zvířata, je mi fajn.

5 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,24
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy