Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To je zajímavé, jak někteří lidé dělají ze všeho ideologický spor. Lidé v demokracii mají ovšem nárok vědět, kdo je pachatel - když napadá lidi na veřejnosti, a to detailně: národnost, bydliště, motiv..všechno. Ať je to muslim nebo eskymák.

3 1
možnosti
Foto

Taky jste tu informaci dostal,nebo snad ne...?Policie má určitý postup a ne vždy je motiv a totožnost pachatele známá ihned po jeho dopadeni....

0 0
možnosti
DR

"Celkem by mě zajímalo zda ti všichni "vlastenci", kteří svým údajně zdravým rozumem hned mají jasno "určitě to byl muslim" mají nějakou sebereflexi."

Tu sebereflexi by ovšem kromě těch v textu zmíněných,potřebovalo daleko více lidí, např. třeba ti kteří mají od klávesnice o těch druhých s kterými nesouhlasí,vždy hned ve všem ideově jasno.

5 1
možnosti
EH

Konspirační teorie by nevznikaly, kdyby tu opravdu nebyly snahy tajit původ pachatele. Já to chápu, orgány se snaží zabránit pogromům, etnickým útokům a kolektivním vinám. Jenže pak se není co divit, že lidé hned myslí na nejhorší.

Jenže menšiny nejsou jediné oběti, když se něco stane. Co třeba rodina útočníka (třeba bílého křesťana), která je doslova vyštvána z domova, protože stádo potřebuje zchladit žáhu? Jak má policie ochránit náhodného černocha nebo muslima, když není schopna ochránit ani nevinné příbuzné?

8 1
možnosti
JL

Pokud jde o schizofrenika, je jedno, zda je Ukrajinec, Moravák nebo Tatar, ale diagnozu se dovíme tak za půl roku. Možná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.