Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

To je dobře, ten vousatý křikloun od labouristů už potřebuje výprask jako sůl. Boris. R^

3 0
možnosti
Foto

Britští voliči jsou už asi unaveni. Tři roky po referendu a stále není jisté, jak to s brexitem dopadne. Proto chtějí někoho, kdo to trápení nějak rozsekne a nejistota zmizí.

5 0
možnosti
JH

Myslím si, že ekonomické dopady brexitu(i divokého) politici(a mnohá media) úmyslně zveličují. Obchod má vždy dvě strany, které obě mají zájem vydělat, a obchodníci si svoje cesty najdou.

9 1
možnosti
MB

Jsme svědky blízkého mezníku. Po 31.10.2019 vznikne Pakt USA - VB, jako výsledek snah současných představitelů. Boris odmítá platit EU slíbené miliardy - Donald získává mocnou páku alternativy vůči Brusele. Pro nás zřejmě žádná dobrá zpráva. Ztrácíme spojence a objem Dotací se umenší. Je otázka, jak na to vedení EU zareaguje. Zda se sama zreformuje, či naopak pevněji sevře svůj chomout byrokracie se všerůzným poručníkováním. Další negativní dopady se dají očekávat na náš růst HDP ve 4 Q/2019. To vše může být impuls zmaru - Naděje. Co bude ? ... :-)

2 0
možnosti
JK

J83a32n 51K69a34r48a96s86e97k

26. 8. 2019 12:27

[...] chomout byrokracie [...]

lidi neblbnete, na prebujelou byrokracii si uz stezovali ve starem Egypte, Recku, Rime, ve stredoevropskych kralovstvich ... proste zaim vsude. Snad u tech kmenu v povodi Amazonky, kam jeste nedosla civilizace to maji bez nejake byrokracie, ale vlastne ani tam si nejsemm jist.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články