Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Připadá mně, že by se, snad vláda, měla obrátit na komoru notářů, aby vybrali ze svého středu nějakou mladou, pohlednou s velkým kulatým razítkem a pěkným podpisem. Politici i lid pak bude spokojen.

1 0
možnosti
Foto

Mám naději, že už nic horšího, než máme v současnosti, nemůže přijít. Takže jsem optimista.

1 1
možnosti
LC

Optimista? Kdeže, jen chabá představivost.

4 0
možnosti
FL

Především musí být schopen "porušovat ústavu", protože pokud automaticky podepíše, co mu kdo předloží, pak je jedno kdo tam bude

1 0
možnosti
MS

To by se ovšem nesměl řídit jen osobními averzemi, nebo kamaráčofty.:-/Rv

4 0
možnosti
DR

Už jsem to tu někde před časem psal. Pokud si dobře pamatuji, tak podobné žvanění o hledání příštího prezidenta a to především z úst té tzv. pravice, tu už slyším přinejmenším 10 let. A výsledek? Ten už si může každý doplnit sám.

2 1
možnosti
PK

..máte pravdu, zbytečný článek ale těcj obdobných témat je zde více no a tak aspoň je sranda....cisař Caligula nechal snad zvolit senátorem svého koně,tak uvidíme jakého koně si veberou lidičky za tři ročky;-D;-D;-D

1 0
možnosti
JV

Jen aby to nebyl někdo z té hvězdné gardy, co stála v posledních volbách proti Zemanovi.

2 2
možnosti
SB

Obává se, že bude.

Každým dnes dospějí do voličského věku stovky mladých lidí a zemřou stovky starších lidí. To je voda na mlýn pražské kavárny.

1 2
možnosti

Rv

Ani jednoho kandidáta bych nevolil!

Vážím si morálního profilu Zuzany Čaputové!

Miloš Zeman neskončí dříve než jeho volební období! Nezapomeňte, že máme zkušenost, že komunisti jsou schopni nechat vládnout i prezidenta ležícího leta v posteli v bezvědomí. Úřadující zombi jim nevadí!

:-)

3 11
možnosti
JM

J83o39s30e44f 32M46i28k56i11n

26. 8. 2019 13:34

morálního profilu Zuzany Čaputové ;-D;-D;-D;-D

Hlas Německa v Evropě má být jasně slyšet, míní prezidentka Čaputová

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-prezident-frank-walter-steinmeier-slovensko-prezidentka-zuzana-caputova.A190821_132932_zahranicni_remy

5 1
možnosti
PK

No mě vychází jako jediná varianta schůdná pro oba tábory Jarda Jágr na hrad;-D;-D;-D

2 3
možnosti
MS
Foto

Problém, kdo bude příštím prezidentem České republiky (neboť prezidentů ostatních, hlavně různých komor a svazů máme dostatek) je pro autora v měsíci srpnu se zimní čepicí na hlavě záležitost nanejvýš přímo akutní.;-O

2 2
možnosti
Foto

K16a37r34e45l 24C85a60c57h

26. 8. 2019 12:36

Za článek veliká karma. Z Vámi jmenovaných bych Alenu Vitáskovou určitě podpořil. Sám bych uvažoval o dalších jménech. Z lidí, kteří se již politicky angažovali by to byli Judr. Klára Samková a generál Hynek Blaško. Ale vůbec asi by se mi nejvíce líbilo, kdyby někdo dokázal přimět ke kandidatuře Mudr. Cyrila Höschla, protože psychiatra by dnešní rozhádaná společnost potřebovala jako sůl. Předpoklady, které jste vyjmenoval jsou přesně to, co by bylo ideální. Najít takového je však nemožné. Vždy budeme muset v něčem slevit. Nikdo není dokonalý. Nebyl dokonalý ani Havel, Klaus ani Zeman. Přesto však každý z nich svou úlohu splnil ve své době velmi dobře. A to i když každý z nich byl okolnostmi donucen udělat některé kroky, které se zpětně ukázaly jako - řekněme méně zdařilé.

7 5
možnosti
MS

V čem splnil svou úlohu Zeman? Že zcela rozhádal českou společnost?:-/Rv

S Cyrilem Höschlem zcela souhlasím, to je osobnost každým coulem. R^R^

6 3
možnosti
Foto

Ani jeden váš kandidát neni pro mne přijatelný. Pan doktor Cyril Hoschl je idealní kandidát

2 2
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky