Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdo pochopí, až se sám ocitne v situaci, kdy bude zoufale potřebovat pomoc od jiných a nedočká se jí. A někdo patrně nepochopí ani tehdy

0 0
možnosti

Léčba nezabírá co?? Zkuste takto mudrovat v nějakém muslimském státě, třeba vás to vyléčí.

2 0
možnosti

P27e85t44r 91Č33e25j53k16a

26. 8. 2019 11:11

Hornere, vy opravdu očekáváte, že na takové nesmysly, jaké jste napsal, bude někdo reagovat jakkoliv věcně či s vážností???? Vždyť ty nesmysly plné pomluv, urážek a nálepek si to zkrátka a jednoduše ani nezaslouží! Vy jste schopen smíchat do sebe genocidu (tedy cílené VYVRAŽĎOVÁNÍ nějakého etnika) s vědomím toho, že jakákoliv pomoc má svůj strop (i za hypotetického fantastického předpokladu, že se pomoc nerozkrade cestou a dostane tam, kam mířila) a tudíž, že platí velmi kruté pravidlo, že za předpokladu, že se zcela zásadně nezmění přístup světa a zejména konkrétních zemí k populační explozi (tedy že se nezačne legislativně redukovat porodnost ala čínská politika jednoho dítěte), tak bohužel čím více lidí se dneska zachrání, tím více jich v budoucnu bude umírat? Vy v podstatě říkáte, že pomáhající musí pomáhat bezpodmínečně, bez ohledu na sebe samotného (tedy i bez ohledu na to, jestli si člověk neživí svého budoucího popravčího), s tím, že stanovovat si nějaké podmínky typu poklesu porodnosti, aby počet lidí pod potřebou pomoci raketově nerostl, je zločin???? Nejste tak trochu "amorální charitativní vyděrač" (to když už jste milovníkem těch nálepek)..... ?

8 0
možnosti

Musím se přiznat, že má větší obavy z vás než z pofiderních přemnožených Afričanů.

0 0
možnosti

Pane Hornere, ještě jednu věc. Zmínil jste konferenci v Evianu a pokusil jste se ji napasovat jako analogii na současnou situaci. Jistá analogie tam je, ale úplně v opačném duchu, než píšete. Na konferenci v Evianu se ostudným způsobem projevila politická reprezentace Evropy, stejně jako se ostudným způsobem projevila při formulování Mnichovské dohody a dalších podobných politických kroků. Většinu Židů v Evropě zachránili obyčejní lidé, kteří proti vůli politické reprezentace svých zemí (a pochopitelně i části loajálních obyvatel) a s nasazením života zachraňovali životy židovských spoluobčanů, kteří navíc prokazatelně žili v Evropě celá staletí. Dnes opět o Evropě rozhoduje politická reprezentace, která se pro změnu snaží vnutit obyvatelům islámské migranty z dalekých zemí a zcela odlišné (přímo nekompatibilní) kultury. V německých městech někteří politici kvůli tomu dokonce chtějí znárodňovat bytové domy. Současný předseda Spokového sněmu Německa Wolfgang Schäuble dokonce zdůvodňoval potřebu migrace nebezpečím "degenerace Evropanů v příbuzenských sňatcích" (řekl to v době, kdy byl ministrem zahraničí). Opět plíživá totalita – tentokrát v zelenorůžovém hávu.

Právě Váš způsob argumentačního použití konference v Evianu je demagogií.

Otázka "kolik migrantů máš doma"? je zcela legitimní. Ten, kdo migraci muslimů do Evropy prosazuje, by měl jít příkladem, protože prosazuje politiku, která vyžaduje zapojení zdrojů celé společnosti. Zdrojů, které nevznikají samy od sebe, ale jsou výsledkem zdanění práce celé společnosti. Hlásat své sny a vize o nové podobě společnosti – a používat k tomu veřejné prostředky – to umí každý. Výsledky této politiky můžeme názorně pozorovat v nespočtu muslimských enkláv po celé západní Evropě.

4 0
možnosti

Omlouvám se za chybu, Schäuble nebyl "ministrem zahraničních věcí", ale "ministrem vnitra".

0 0
možnosti

Spřádáte tady fantazie o "národovcích a neonarcistech", kteří omezují práva vlastních občanů. Jenže na západ od nás něco podobného již tiše probíhá.

Na začátku srpna iDNES poublikoval článek s titulkem "Němci se bojí mluvit svobodně", který vznikl na základě "nepříjemného průzkumu", který v Německu proběhl. Hned v úvodu se tam píše, že skoro čtyři pětiny Němců si myslí, že se na veřejnosti nemohou svobodně vyjadřovat o zásadních věcech. Nejvíce se Němci bojí vyjádřit k tématům "migrace a islám".

Takže, pane Hornere, ta Vaše šílená vize už se uskutečňuje, ale jejími původci jsou lidé Vašeho typu.

Když už jste zmínil film "Demolition Man", tak hlavní hrdina onu zdánlivě dokonalou společnost, kde je zakázáno mluvit o určitých tématech a určitým jazykem, výstižně komentuje: "Z vašeho fašismu se mi chce zvracet!".

Zde je odkaz na článek na iDNES:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-verejnost-debata-migrace-islam-multikulturalismus-strach.A190802_113602_zahranicni_luka

5 0
možnosti

Pěkný blábol.

Za to vás někdo platí?

2 0
možnosti

P87e19t20r 17T13o27m35e19k

25. 8. 2019 22:49

Je to marné, je to marné, je to marné. Pan Horner z nás bude dělat zločince jen proto, že máme jiný názor na migraci. Bu křivě překrucovat to, co si lidé, kteří používají mozek, myslí. Jemu nevadí, když bude jednou z Evropy islámský světadíl. Zřejmě proto, a teď si domýšlím, protože se jednou podřekl a nikdy to nedořekl, protože jeho dcery.........

3 2
možnosti

Nepřípustné je rovněž systematické obtěžování, urážení nebo zesměšňování jiných blogerů. (Kodex blogera)

Nejste tu vítán. Mám ovšem podezření, že vaše sebeúcta je mnohem nižší, než potřeba napadat jiného za to, co jste sám.

1 2
možnosti

A40l26e41š 45S95z85a15b25ó

25. 8. 2019 22:28

každý kdo s Vámi nesouhlasí (je jich tu většina) je ihned nácek nebo rasista? pokud se zamyslíte alespoň nad tímto možná trochu pochopíte, že vše co jste popsal v mnoha rovinách Vás žene do pozice nenávistného muže k většině lidí i když se na fotce culíte

zrovna Vy jste jeden z těch co neuznává to, že někdo má ne třeba zcela opačný názor ale jen poněkud jiný

diskuze s rádoby liberálními demokraty bez demokracie a schopnosti diskuse a naslouchání je skoro nemožná

jste to většinou Vy lidé jež mají jen ten svůj názor za správný - bohužel

10 1
možnosti

V95á65c95l48a50v 84M19a57c28h

25. 8. 2019 20:54

Ty zelené tabletky musíte opravdu brát nalačno, už si to prosím někam napište !

4 1
možnosti

Věřím pane Hornere, že se toho dostanete. Buďte i vy optimista.

4 1
možnosti
Foto

Dostane, ale bude to chtít hodně silné prášky.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS