Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řečeno slovy klasika - příliš mnoho slov... Když jsem to téměř celé přelouskal, dospěl jsem k závěru, že sice na to jdete vědecky, s grafy a tabulkami, ale v článku se objevuje tolik nejasných záležitostí, tolik neznámých a proměnných - kdy nevíme za kolik se nakoupilo, kolik se platí, kolik berou ostatní hráči, jestli "tabulková užitečnost" na druhé straně nerozdrbala kabinu a odstavila jiné, třeba i domácí hráče jen proto, že cizinec stál a stojí velké prachy, tak musí přece hrát a když už víme, že se určitě nevyplatí, tak držíme ústa a zase musí hrát, abychom ho pak ještě někam střelili a moc při tom netratili, atd atp...

Myslím, že do kuchyně těm ligovým mančaftům vidíte asi stejně jak já, tj. skoro vůbec nebo strašně málo, takže si musím říct, že jde o naprosto zbytečný článek a toho času který jsem strávil čtením nelituju jen proto, že jsem u toho snědl dva plné talířky výborného houbového guláše. ;-D Možná, kdybyste to zkrátil, vykašlal se na tabulky a řekl, co si o tom myslíte vy sám, bylo by to pro mne určitě zajímavější.

Ale říct, že se cizinci vyplatí, když jsou lepší než naši hráči v poměru cena výkon a klubům se vyplatí, když se jim je nakonec ještě podaří ze ziskem prodat, tak na to žádné tabulky nepotřebuju.

No, i já jsem toho napsal asi víc, než jsem původně chtěl, takže se omlouvám. Stačilo možná přidržet se slov jiného klasika, který už dávno před námi zjistil, že "fotbal nemá logiku"! A to platí i o cizincích.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS