Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Neda se to napsat diskretne, ale berte to jako konstruktivni kritiku. Pokud mate neresitelny problem s pravopisem, mel by ste se obratit na nekoho blizkeho, ktery by byl shopny ty hrubky opravit nez prispevek publikujete. Svoje myslenkky vyjadrujete dobre, az na ten pravopis.

0 0
možnosti
MV

udelejte uz, krucihergot, neco s tou Vasi "cestinou"...

3 0
možnosti
MS

Nelze házet všechny pedofily do jednoho pytle. Většina z nich se svou úchylkou dokáže žít, aniž by jakémukoliv dítěti ublížili, protože jsou si vědomi nepatřičnosti a nezákonnosti takového jednání. Normální heterosexuální muž taky neznásilní každou ženu, která se mu zalíbí. Samozřejmě něco jiného je, když pedofil své pudy neovládne. Tam je na místě tvrdý trest, v tom s vámi souhlasím.

1 0
možnosti
KL

Ale ano, já to chápu. Homosexualita byla kdysi i u nás trestným činem. Někde je pořád. U nás je normální. Takže popojedeme. Pedofilie je taky specifická, no tak začneme povolovat. Pokud soulozite sousedovi kozu, pořád je to na veřejně prospěšné práce. Jo, mrtvoly, to je jiný level. Za to už můžou být až tři roky. Takže se nedivím. Už ničemu.

2 0
možnosti
BG

Homosexualove podle nekterych vychovavat deti nesmeji, ale co delal heterosexualni rodic se svou dcerou, tomu uz jste nezabranil. :-(

A on se nekdo nahy u orloje bicoval?

Jinak doporucuju si clanek po sobe precist. Mate tam tolik hrubek, ze pochybuju o tom, ze jste Cech.

1 2
možnosti
JZ

Pravděpodobnost, že něco takového bude rodič dělat svému dítěti, je stejná u homo i heterosexuálního rodiče. Nechcete nám snad tady tvrdit opak, že ne?

1 0
možnosti
VF

Nedokáži článek ani dočíst.

0 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik