Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Co je to za bláboly? Rozumíte někdo, co chtěl vlastně říct? Snůška nesmyslů, pane Hornere, co užíváte za léky?

16 0
možnosti
JS

Pan Horner se rozhodl, že svoje texty, ve kterých obhajuje islámskou migraci, bude psát tak, aby se na ně nedalo reagovat. Můžete to číst od prostředka nahoru nebo z poslední třetiny dolů, nebo jen každou třetí větu, a smysl textu bude pořád stejný.

15 0
možnosti
JR

J34a12n 32R48á29ž

23. 8. 2019 11:47

Je pravdou, že Italové, ale i jiní Evropané oblažení svými vládami přílivem migrantů, mají už depku. A není proč se tomu divit.

A tak je na čase, aby se situace otočila a depku dostali ze zcela bezvýchodné situace migranti, když nebudou dostávat prostředky zaručující jim pohodlný život bez práce a také aby už konečně postihla deprese z dlouhodobého pobytu ve vězení pašeráky migrantů z neziskovek.

14 0
možnosti
MS

Vaše diagnóza je ovšem zcela opačná.:-) Až se Turecko naštve, vypoví dohodu s EU a otevře hranice miliónům frustrovaných imigrantů, uzavřených v záchytných táborech na jeho území, změníte hodně rychle názor. Brát tyto věci na lehkou váhu není moc na místě. V dnešní rozhárané době může být během chvilky z (už tak dost pofidérního) spojence nepřítel.

3 0
možnosti
JS

Co Vám ta čeština udělala, že jste ji musel takhle zmlátit?

8 0
možnosti
Foto

Přestala se s ním kamarádit. potfora jedna...:-)

0 0
možnosti
LB

Já jsem pro svobodu slova, jsem pro to, aby se mohli vyjádřit jak xenofobové, tak páni Hornerové. Kdyby jim to totiž někdo zakazoval, tak bychom se nemuseli dozvědět, co jsou zač a kdyby například pan Horner nespustil proud nesouvislých vyjádření s titulkem "migrantská depka", mohli bychom mít nejasno v tom, kdo že má nějakou závažnou diagnózu, zda autor, nebo lidé údajně trpící "migrantskou depkou".

6 0
možnosti
PB

P29e73t40r 48B26u75r58i12a82n

23. 8. 2019 10:54

Stačil perex a mám toho plné kecky...opět výživné čtení ;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

To je materiál, viď? Po tom se mi na horách stýskalo...;-D

3 0
možnosti
DN

Generátor náhodných vět

opět v akci. ;-D

20 0
možnosti
Foto

Je třeba zrušit sociální dávky a ono se to vyřeší samo.

9 0
možnosti
FL

Nevyřeší. Oni tu můžou vegetovat podobně jako naši bezdomovci a stále se budou mít líp než v Africké divočině. Spíš ale budou žít z různé kriminální činnosti. Může se stát že i některý bude pracovat

4 0
možnosti

J42a16k77u60b 94Š52o80l29c

23. 8. 2019 10:07

Docela vtipné, i když zbytečně dlouhé. Já bych si, s ohledem na své potomky, přál, abyste měl pravdu, tak holt uvidíme. Pak je tu otázka změny klimatu, tam zase propadají hysterii jiní (vy nesjpíše také) a tam doufám, nebudete mít pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Môj obľúbený komik Steven Crowder natočil video, kde volá do cirkví, ktoré podporujú migráciu, či môžu nejakých migrantov ku sebe nasťahovať. https://www.youtube.com/watch?v=j9zIzIePjpo

0 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,38
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik